Gigi Becali, cioban de Pipera și aproape campion la fotbal. Și-a abandonat Rolls Royce-ul la stână și a plănuit transferuri importante printre oi

Imagini de senzație cu Gigi Becali, la stâna din Pipera, a doua zi după ce FCSB a câștigat un meci important împotriva Universității Craiova.

09 apr. 2024, 09:52
Gigi Becali, cioban de Pipera și aproape campion la fotbal. Și-a abandonat Rolls Royce-ul la stână și a plănuit transferuri importante printre oi
Gigi Becali a sărbătorit victoria echipei sale printre oi

Gigi Becali a fost surprins la stâna sa din Pipera, la o zi după ce FCSB a făcut un pas important spre titlul de campioană. Roș-albaștrii au obținut o victorie spectaculoasă în fața Universității Craiova și s-au distanțat la zece puncte de următoarea clasată.

Latifundiarul din Pipera a mers să se „relaxeze” a doua zi nu la biserică sau mânăstire, ci al stâna sa. Și-a aandonatul bolidul de lux, un Rolls Royce în valoare de 500.000 de euri, printre oi și s-a ocupat de afaceri importante la telefon, scrie Cancan.ro.

Citește și: Gigi Becali: „Plâng! Am fost om nemernic”. Dezvăluirea uluitoare a patronului de la FCSB

Gigi Becali s-a plimbat printre oile frumoase și grăsane, semn că patronul își face timp și pentru mioarele sale, nu doar pentru fotbaliștii care-l aduc tot mai aproape de glorie.

Îmbrăcat în consacratul trening negri cu o cruce roșie brodată pe piept și cu șapcă pe cap, patronul FCSB nu a lăsat telefonul din mână o secundă. Cel mai probabil era ocupat să împartă vești bune și să se ocupe de câteva transferuri importnate, pentru revenirea echipei pe care o paronează în preliminariile Champions League.

Citește și: Gigi Becali dezvăluie suma incredibilă pe care o va încasa din transferul lui Dennis Man. „Aştept să primesc şi eu 5% din diferența de preţ”

Oile lui Gigi Becali behăie în spaniolă

Stâna din Pipera, unde Becali își crește oile, se întinde pe o suprafață estimată la câteva milioane de euro. Acesta are peste 150 de oi din rasa Lacaune, aduse din Spania, după cum mărturisea chiar el. Patronul FCSB nu a asuns niciodată faptul că pentru el e un moment de relaxare atunci când se află printre animalele sale, care produc cantități uriașe de lapte și brânză.

De-a lungul timpului, Gigi Becali a avut probleme cu vecinii din Voluntari, dat fiind faptul că și-a amenajat stâna în apropierea lcouințelor acestora. În zonă se află și află palatul în care acesta locuiețte alături de familia sa.