GIGI BECALI spera să fie GRAŢIAT de Paşte VIDEO EXCLUSIV

Gigi Becali credea că preşedintele Traian Băsescu îl va graţia "până în Paşte", potrivit primului interviu acordat din detenţie de finanţatorul Stelei, în care acesta a reclamat că nu a fost lăsat să stea cu familia atât cât îi permite legea şi să fie operat, fără pază, în străinătate.  

28 mart. 2014, 10:35
GIGI BECALI spera să fie GRAŢIAT de Paşte VIDEO EXCLUSIV

GIGI BECALI rămâne după gratii. Președintele României, domnul Traian Băsescu, a decis, vineri, neacordarea grațierii individuale a lui Gigi Becali ca urmare a analizării dosarului de grațiere a domniei sale. Decizia domnului președinte Traian Băsescu a fost transmisă solicitantului grațierii, mama patronului de la Steaua. 

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ. Traian Băsescu NU-L GRAŢIAZĂ pe Gigi Becali

„Eu nu sunt în măsură şi nici nu vreau să comentez eu despre Gică Popescu, pentru că omul face fiecare ce-i place. El a fost orgolios şi a zis: refuz graţierea. Eu, ca să-mi văd familia mea, mama mea şi fetele mele, eu cum să fac un gest de orgoliu şi să refuz graţierea? Eu o cer de o sută de ori. Cred că mi-o va da până în Paşte. Dacă se respectă legea, eu acum nu ar trebui să stau în puşcărie”, a spus Becali, în exclusivitate pentru România TV

În acelaşi interviu, finanţatorul Stelei l-a rugat pe şeful statului să îi acorde o audienţă, pentru a-i spune „ce se întâmplă în puşcăriile din România”. „Nu te educi la puşcărie. (…) Ce e în puşcăriile din România este inadmisibil”, a explicat Becali.

Gigi Becali a mai declarat că se simte batjocorit prin faptul că nu i s-a permis să stea cu familia atât cât îi dă dreptul legea.

SONDAJ: Sunteţi PENTRU sau ÎMPOTRIVA eliberării lui GIGI BECALI pentru operaţia de la coloană? VOTAŢI!

„Aveam dreptul la 30 de zile să stau cu familia, nu mi s-a dat decât o zi. (…) Lipsa de libertate înseamnă complicitate. Sunt exact cum m-au făcut judecătorii – un sălbatic -, pentru că nu am mamă şi nu am familie. Nu am casă, nu am nimic. Asta se întâmplă acum în România, într-un stat de drept. (….) În fiecare zi, familia mea a fost terorizată cu ştiri: Becali a slăbit 19 kilograme – n-am slăbit 19 kilograme, Becali paralizează – n-am paralizat încă. Dacă tot s-a vorbit, de ce nu mi s-a dat dreptul, care legea românească mi-o dă, la cinci zile sau la 10 zile să vin să-mi iau familia în braţe, să-mi iau mama în braţe, să o sărut şi să plec să-mi execut pedeapsa? Este vocea suferinţei unui bărbat care este batjocorit”, a spus finanţatorul Stelei.

Becali s-a referit şi la problemele sale de sănătate, dar şi la regimul deschis al pedepsei sale. „Doctorul spune că trebuie să fiu operat, altfel nu pot face puşcărie. Cui să fac eu rău sub pază şi de ce? La regimul meu, regim deschis, poţi să pleci singur şi la teatru, liber fără pază. Dacă eu mă pot duce la doctor fără pază, cum spune legea, cum să mă operez cu pază? Respectaţi legea”, a declarat el, în acelaşi interviu.