Gigi Becali spune că UEFA va interveni la TAS în cazul Stelei. În maxim 10 zile aflăm verdictul

Gigi Becali e convins că avocatul care va reprezenta FCSB la Lausanne, Jorge Ibarrola, va avea câştig de cauză în demersul de a le fi atribuit roş-albaştrilor titlul Ligii 1, ediţia 2017/2018.

31 mai 2017, 06:52
Gigi Becali spune că UEFA va interveni la TAS în cazul Stelei. În maxim 10 zile aflăm verdictul

În prima săptămână din iunie, Steaua vor merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv şi sunt şanse mari ca litigiul să se judece în procedură de urgenţă, UEFA putându-se implica.

Cazul va ajunge la Lausanne în iunie, după ce Comitetul Executiv al FRF va omologa clasamentul primit de la LPF. Conform lui Becali, avocatul Ibarrola i-a confirmat că totul se va judeca pe „repede-înainte”, UEFA urmând a interveni în această speţă, pentru ca tragerea la sorţi să nu fie afectată. Drept urmare, în prima săptămână din iunie dosarul vicecampioanei va fi pe masa judecătorilor de la Laussane, astfel că aceştia vor da cu siguranţă un verdict până la jumătatea lunii, când se stabilesc meciurile din preliminariile Ligii.

Citeşte şi Gigi Becali cheltuie 225.000 de euro ca să-i ia lui Hagi titlul de campion în Liga 1. Detalii despre procesul de la TAS

Ei au greşit doi ani, nu au citit regulamentele, noi o să mergem acum la judecată. Avocatul mi-a spus că nu avem cum să pierdem pentru că nu există nicio virgulă împotriva noastră. „Este atât de clar, încât o să dureze foarte puţin până o să ne dea dreptate”, aşa mi-a zis. Liga şi FRF şi-au dat acordul şi va fi omologat până pe 5 (n.r. iunie) clasamentul. Noi pe 6 mergem la TAS. Intervine UEFA şi judecă în două zile, pentru că pe 14 e tragerea la sorţi„, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.