Gigi Becali: Steaua zici că-i Barcelona, Stoichiţă-i Guardiola

Patronul Stelei s-a arătat euforic după victoria din meciul cu Sportul Studenţesc (4-1). El spune totuşi că echipa sa nu trebuie se se "îmbete cu apă rece" şi că va putea spune abia după partida cu Oţelul, dacă steliştii au valoare.

RomaniaTV.net
09 apr. 2012, 06:04
Gigi Becali: Steaua zici că-i Barcelona, Stoichiţă-i Guardiola

Să nu ne îmbătăm cu apă rece. Să nu ne grăbim, stai să vedem ce face Stoichiţă. Dacă văd jocul ăsta cu Galaţi, care e o echipă solidă, după aia pot să spun într-adevăr avem valoare şi asta e Steaua pe care o doresc. (…) Putem chiar să fim campioni, dacă câştigăm derby-urile. Suntem la mâna noastră„, a spus Becali la Digi Sport.

El a început intervenţia în direct cântând: „Joacă Steaua zici că-i Barcelona şi Stoichiţă zici că-i Guardiola„.

Gigi Becali a mai declarat la stadion că singurul lucru care i-a displăcut la meciul cu Sportul este că fotbaliştii stelişti au scăzut din intensitate pe parcursul jocului. „Singurul lucru care nu mi-a convenit este că am lăsat motoarele. Nu ai voie să faci aşa când eşti echipă mare. Când eşti fotbalist de mare valoare trebuie să ai drag de fotbal, trebuie să înscrii tot timpul„, a menţionat el.

Steaua Bucureşti a învins duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (3-0), pe Sportul Studenţesc, în etapa a 25-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Tibi Bălan ‘6, Rusescu ‘8, Tănase ’35 şi Chipciu ’76. Pentru Sportul a înscris Stelian Stancu, în minutul 66.

După 25 de etape jucate în Liga I, partea superioară a clasamentului se prezintă astfel:

1. CFR Cluj    51p

2. Dinamo     46p

3. Steaua      46p

4. Rapid        45p

5. FC Vaslui   43p