Gigi Becali: Suport toate cheltuielile de repatriere a răniţilor din Colectiv care au murit în străinătate VIDEO

Gigi Becali s-a arătat dispus să plătească toate cheltuielile legate de transportul, repatrierea şi înmormântarea răniţilor în incendiul Colectiv care au murit în străinătate.

19 nov. 2015, 10:27
Gigi Becali: Suport toate cheltuielile de repatriere a răniţilor din Colectiv care au murit în străinătate VIDEO

Trei familii cărora le-au murit copiii în spitale din străinătate, unde fuseseră transportaţi pentru a le fi tratate rănile suferite în incendiul din clubul Colectiv, sunt disperate că nu au reuşit să aducă acasă trupurile neînsufleţite.

Citeşte şi Morţii din Colectiv, daţi uitării de autorităţile române. Părinţii nu-şi pot îngropa copiii

În faţa neputinţei autorităţilor, Gigi Becali s-a arătat dispus să ajute aceste familii şi să suporte toate cheltuielile. „Este dezamăgitor şi, totodată, un lucru urât pentru noi, ca neam. pentru că aceşti oameni care au murit, trebuie să fie înmormântaţi în ţara noastră, creştineşte, cu slujbă. Nu vreau publicitate, nu e populism, nu mai fac politică… Dar nici nu pot să tac şi nici nu pot să refuz când se apelează la mine. Tot ce este nevoie, bani pentru a-i transporta, pentru a-i repatria şi pentru înmormântare, eu voi da toate cheltuielile„, a declarat Gigi Becali, la România TV.