Gigi Becali, criză de nervi ÎN DIRECT. Ce s-a întâmplat astăzi la TAS

Gigi Becali a declarat că Viitorul şi-a construit apărarea pe imaginea proastă pe care o are din cauza conflictelor avut de-a lungul timpului.

12 iul. 2017, 14:07
Gigi Becali, criză de nervi ÎN DIRECT. Ce s-a întâmplat astăzi la TAS

Gigi Becali sustine ca trupa lui Hagi a incercat sa-l discrediteze in fata judecatorilor de la TAS.

„Din ce am inteles, s-au folosit de mine in apararea lor. Au amintit de episodul cu Bacau si Baciu, de Dosarul Valiza. De asemenea, au spus ca Becali se lauda prin tara ca o sa castige, iar jucatorii Viitorului ar fi fost afectati la ultimul lor meci de acest lucru”, a spus Gigi Becali pentru Digi Sport.

TAS decide campioana României la fotbal. Emoţii pentru Viitorul Constanţa şi FCSB

În urmă cu cinci ani, Gigi Becali a fost la un pas de a cere Parlamentului European dizolvarea celor de la TAS. Mai exact, în vara lui 2012, Gigi Becali a luat foc după ce judecătorii de la TAS au decis că Steaua trebuie să-i dea clubului FCM Bacău suma de un milion de euro, în contul transferului lui Eugen Baciu.

„Aici este vorba despre o decizie a Statului, a Curţii de Apel a Municipiului Bucureşti. Nu avem nevoie de Tribunale de Arbitraj Sportiv, aşa spune legea, că nu trebuie să respectăm deciziile TAS. Noi vorbim aici pe legi şi pe instanţele civile din România, nu pe cele ale unui tribunal din Elveţia. Stângaciu este avocatul FRF, dar se vede cât de bine ştie meserie, că a pierdut procesul cu Mititelu. Este analfabet juridic. A fost o anomalie în cazul Baciu. Doar nu eram idiot să accept condiţiile lui Sechelariu”, a spus Gigi Becali.

De asemenea, reprezentanții Viitorului au încercat să mai scoată în evidență și faptul că finanțatorul FCSB a avut și probleme grabe cu legea, în urma „Dosarului Valiza”.

Gigi Becali e convins ca, daca judecatorii vor lua o hotarare doar in litera legii, FCSB va fi desemnat sigur campioana: „Am vorbit cu mai multi avocati, care mi-au spus ca in litera legii nu as avea cum sa pierd, dar daca se va judeca emotional, probabil ca ei ar fi castigatori”.