Gigi Becali, „ţeapă” de milioane pentru Anamaria Prodan. „Ea îmi dădea mesaje, eu râdeam!”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a explicat cum au decurs negocierile cu oficialii echipei italiene AC Parma pentru transferul lui Dennis Man.

27 ian. 2021, 09:31
Gigi Becali, „ţeapă” de milioane pentru Anamaria Prodan. „Ea îmi dădea mesaje, eu râdeam!”
Gigi Becali

Gigi Becali a dezvăluit-o cum a sărit-o din schemă pe Anamaria Prodan în afacerea de 15 milioane de euro.

Gigi Becali, „ţeapă” de milioane pentru Anamaria Prodan

„Am vorbit și cu Giovanni, ca informație, ca un fel de intermediar. Îi cunoaște pe cei de acolo. Eu nu i-am spus Anei că negociez cu ei prin Giovanni. Eu negociam prin Giovanni cu ei. Apoi Ana mi-a dat niște mesaje, că nu știu ce, că nu știu cum.  Ea, după vreo două săptămâni în care am vorbit cu Giovanni de oferte, îmi spunea „Uite, patroane, dă 8 milioane, ieri au făcut ofertă oficială de 10 milioane, bani plătibili în 4 ani!”. Eu râdeam, vă dați seama, că știam ce vorbesc cu ei”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Cine este bărbatul lângă care Anamaria Prodan și-a găsit liniştea. „Eram un vulcan care erupea din oră în oră!”

Implicarea lui Ioan Becali în transferul lui Dennis Man a fost comentată dur de Anamaria Prodan. „Am citit în ultimele zile unele declarații ale lui Giovanni Becali, referitoare la transferul lui Dennis Man la Parma. Nu știu de ce vorbește Giovanni Becali și în calitate de ce! Parma este un club foarte, foarte serios care a făcut o oferta oficială foarte, foarte, foarte bună. Patronul Stelei nu este de acord cu sumele! Nu s-a pus problema de plată în 5 ani. Sunt manageri care aud despre oferte și vorbesc la televizor sau în media. Eu nu vreau să vorbesc despre oferte decât când semnam oficial. Dar este păcat sa aruncăm cu vorbe doar să ne băgăm în seamă mai ales când vine să vorba, repet de un club mare ca Parma”, a spus impresara.

Suma de transfer: 13 + 2 milioane de euro

„Eu am vorbit cu patronul Stelei și știu ce dorește. Încerc sa rezolv cum a cerut el. În rest nu mai ascultați la răspândaci care vin să se urce în primul avion să viziteze Parma. Toate aceste discuții fac rău în negocieri și cu cât apar mai multe poate cădea acest transfer. În momentul ăsta lucrăm și sperăm să definitivăm acest transfer foarte mare pentru fotbalul românesc. Oferta Parmei a depășit-o cu mult pe cea a lui Stanciu. Vedem ce rezolvam în perioada următoare”, a mai spus Anamaria Prodan.

Gigi Becali se mută la mănăstire! „Nu ştie nimeni unde e! Trebuie să mergi o oră pe jos!”

Gigi Becali a acceptat oferta de 13 milioane de euro + 2 milioane în bonusuri de la AC Parma, dar cere o scrisoare de garanție bancară pentru a semna actele de transfer.


loading...