Gigi Becali a intrat în PANICĂ MAXIMĂ! Anunţul de ultimă oră care L-A DEVASTAT: se teme pentru FIICELE SALE!

Gigi Becali are emoţii mari după ce fetele lui s-au întâlnit cu cele ale lui Teia Sponte, care tocmai a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Omul de afaceri ar fi luat noul coronavirus de la fiul și de la ginerele lui.

12 iun. 2020, 12:40
Gigi Becali a intrat în PANICĂ MAXIMĂ! Anunţul de ultimă oră care L-A DEVASTAT: se teme pentru FIICELE SALE!

Costa Sponte, fostul iubit al Simonei Halep, a fost plecat în Constanța, iar când a revenit la București a început să se simtă rău. Teia Sponte a hotărât să își bage familia în izolare, dar el a contactat virusul. Totodată, Nicolae Piștalu, ginerele lui Teia Sponte, care își construiește o vilă în Pipera, s-a infectat cu noul coronavirus de la un muncitor, pe șantier, scrie ProSport.

Alertă la FCSB! Omul de încredere al lui Gigi Becali, testat pozitiv cu COVID-19 

Gigi Becali a aflat că fiicele sale s-au întâlnit cu cele ale lui Teia Sponte în urmă cu câteva zile. Mai mult, Maria și Nicolae Piștalu au fost nașii de cununie ai Theodorei Becali, iar aceștia au o relație apropiată.

Gigi Becali susţine că nu s-a întâlnit în ultima perioadă cu Teia Sponte.

„Este internat la spital. Nu m-am mai întâlnit cu el. Nu mi-a fost frică niciodată de virus, lui Teia, da! El când mergea la piață, nici nu se dădea jos din mașină. Stătea cu mască. Nici familia sa nu a mers la biserică, se fereau toți”, a spus Gigi Becali.