Gigi Becali, TRANSFERAT la Poarta Albă. Vezi cu cine stă în celulă

Gigi Becali stă în celulă cu alţi 19 deţinuţi la închisoarea de la Poarta Albă, acolo unde a fost transferat în mare taină. El se află într-o secţie a penitenciarului aflată în comuna Valu lui Traian.

30 oct. 2013, 08:01
Gigi Becali, TRANSFERAT la Poarta Albă. Vezi cu cine stă în celulă

Gigi Becali şi-a cerut transferul după ce a fost sancţionat de conducerea închisorii Jilava, pentru că a folosit cartela unui deţinut pentru a da un telefon, informează România TV. Cei 19 colegi de celulă nu sunt însă orice fel de deţinuţi: stă alături de primari, avocaţi şi foşti poliţişti.

Nici la Penitenciarul Poarta Albă, nu va avea însă viaţă uşoară. Şeful închisorii îl percepe pe Becali ca pe un şmecher.

„Există şi posibilitatea graţierii, amnistia colectivă, în baza unei legi, dar niciodată nu se va recurge la aceste variante, pentru că mereu va exista un Becali, un şmecher”, declara într-o publicaţie locală comandantul Gelu Dincă, şeful penitenciarului Poarta Albă.

Citeşte şi Puşcăria a lăsat urme adânci pe chipul lui Gigi Becali. Vezi cum arată acum patronul Stelei

De-a lungul timpului, mulţi infractori celebri au trecut pragul penitenciarului Poarta Albă. Geani Deliorga, care a speriat o ţară întreagă după ce i-a ucis cu sânge rece pe socrii celui mai bun prieten, a stat închis acolo un an.

Sergiu Băhăian, închis pentru asasinatele în stil mafiot pe care le-a comandat, dar şi ucigaşii Larei Şaban, au stat o perioadă la Poarta Albă.

Localitatea Valu lui Traian, acolo unde va rămâne închis Gigi Becali, este celebră deoarece în zonă sunt foarte mulţi musulmani şi multe turme. Cu puţin noroc, Becali ar putea ajunge să muncească la oi.

Citeşte şi Lovitură după lovitură. Reacţia lui BECALI după ce a văzut INTERVIUL cu mama sa la TELEVIZOR


loading...