GIGI BECALI tremură. E pe cale să piardă trei milioane de euro

Războiul dintre Gigi Becali şi MApN pentru marca "Steaua" are şi o importantă miză financiară, Armata încercând să recupereze 3 milioane de euro de la clubul de fotbal. Războiul dintre Gigi Becali şi MApN pentru marca “Steaua” - See more at: http://www.fanatik.ro/steaua-mapn-rade-tot-eu-vrut-sa-fac-bani-pentru-echipa-370801#ad-image-0

18 dec. 2014, 10:38
GIGI BECALI tremură. E pe cale să piardă trei milioane de euro

MApN a obţinut în instanţă marca Steaua, de la Gigi Becali, dar oficialii Armatei nu se opresc aici, ci intenţionează să ceară şi despăgubiri. Potrivit fanatik.ro, MApN ţinteşte banii pe care Steaua i-a obţinut din activităţile de marketing în perioada în care s-au vândut mai multe produse sub emblema roş-albaştrilor.

Aproximativ trei milioane de euro s-au obţinut din această activitate până să se renunţe, în 2011. Un demers în acest sens ar urma să fie declanşat abia după ce se încheie negocierile dintre clubul sportiv şi FC Steaua pentru culori, siglă şi nume.

Citeşte şi GIGI BECALI se joacă cu soarta Stelei. Fanii echipei sunt UMILIŢI de orgoliul patronului

Rămâne de văzut dacă MApN se va îndrepta împotriva lui pentru a cere despăgubiri, sau banii vor fi solicitaţi Stelei. „Eu tot ce am făcut a fost pentru a aduce bani şi imagine Stelei. Nu am făcut nimic în folosul meu. Din punctul meu de vedere, eu nu cred că este vreo problemă. Cu toate că am auzit că au mai dat în judecată şi pe alţii cei de la MApN!„, a declarat pentru fanatik.ro Bobby Durbac, administratorul firmei care se ocupă de marketingul Stelei.

Citeşte şi GIGI BECALI nu-l poate da afară pe Gâlcă de la Steaua. Clauza uluitoare care îl ţine pe antrenor în funcţie