Gigi Becali, un nou derapaj sexist în direct la TV. „Cum să vină femeia peste bărbat? Ştie ea la ce mă refer”

Gigi Becali a avut un derapaj la adresa Cristinei Trandafir, care s-a aflat în camera VAR la partida de duminică seara dintre Botoşani şi FCSB. Latifundiarul din Pipera a lansat mai multe declarații sexiste legate de faza la care a fost eliminat Nana Antwi, aflat la debutul ca titular pentru FCSB.

26 feb. 2024, 19:15
Gigi Becali, un nou derapaj sexist în direct la TV. „Cum să vină femeia peste bărbat? Ştie ea la ce mă refer”
Gigi Becali, un nou derapaj sexist în direct la TV. "Cum să vină femeia peste bărbat? Ştie ea la ce mă refer"

Gigi Becali, un nou derapaj sexist în direct la TV. În min. 15, Nana Antwi l-a faultat pe Enzo Lopez şi a fost eliminat la semnalizarea arbitrajului video, după ce iniţial primise doar cartonaş galben. Deşi echipa sa a câştigat cu 3-2, Gigi Becali a avut un derapaj la adresa Cristinei Trandafir, femeia care s-a aflat în camera VAR.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Gigi Becali, despre „fina” Gabriela Firea: „Eu i-am zis că funcţia de primar e de bărbat. Femeia, având stăpân pe bărbat, ea nu e făcută să stăpânească”

„Arbitrul a arbitrat bine, dar dacă pui o femeie… Vine o femeie și zice ”Domnule, roșu!”. Băi, ești nebun? Lasă, bă, femeile la femei și bărbații la bărbați! Ați înnebunit cu totul? O luăm razna cu toții! Cum să vină femeia peste bărbat să ia decizii? Asta e luptă la jocuri și o arbitrează bărbații, băi nebunilor! Vine femeia… A făcut Dumnezeu dreptate. Tot din cauza ei. Ea, săraca, nu-și dă seama că nu are voie să intervină peste bărbat. Și după aia… Iar roșu la Olaru trebuia anulat. Ea… Dacă ea avea inteligență… Dar, femeie… Ce vrei? Se alege praful când femeia arbitrează bărbatul. Eu nu minimalizez femeia, că eu iubesc femeile chiar mai mult ca voi. Eu am una și o iubesc până la moarte. Mor oricând pentru nevasta mea și fetele mele. Dar ăia care apără femeile ajung și la a treia sau a patra nevasta. Cum iubești femeia dacă tot o lași? Tu nu o iubești, o batjocorești! Nu-i dai respect. Eu femeii îi dau viața și dragostea mea, dar nu are ce să caute la arbitraj”, a declarat patronul celor de la FCSB.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a ajuns la vorba lui Gigi Becali. Atac la adresa lui Reghecampf: „Dacă o iei pe a treia e blestem!”

„Dar nu sunt supărat. E sora mea, se împărtășește la biserică. Eu nu mă supăr pe oamenii cu care mă împărtășesc. Îi dau un sfat. Vrea să-i împlinească Dumnezeu ce cere la Biserică? Să se lase de arbitraj. Sau să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze ea bărbații. Și Dumnezeu o va ajuta cu dorințele. Știe ea la ce mă refer. Ea vine la noi la biserică”, a mai spus Gigi Becali.