Gigi Becali, veşti PROASTE pentru stelişti. Jucătorii s-ar putea revolta

Laurenţiu Reghecampf a anunţat zilele trecute că jucătorii roş-albaştrilor vor avea prime consistente din partea lui Gigi Becali dacă îşi vor îndeplini obiectivele.  Totodată, mai mult ca sigur, Ciprian Tătăruşanu va fi unul dintre jucătorii clubului din Ghencea care în cazul în care va pleca de la Steaua nu se va mai alege cu nicio primă de obiectiv, la fel cum s-a întâmplat anul trecut cu Raul Rusescu şi Vlad Chiricheş. În plus, patronul stelist a decis că va plăti primele pentru cîştigarea campionatului doar dacă echipa se va califica în grupele Ligii Campionilor.

RomaniaTV.net
22 apr. 2014, 09:39
Gigi Becali, veşti PROASTE pentru stelişti. Jucătorii s-ar putea revolta

Surse din anturajul Stelei ne-au dezvăluit că Gigi Becali va plăti prime pentru îndeplinirea obiectivelor între 50.000 şi 200.000 de euro, în funcţie de jucători, dar şi de clauzele pe care unii dintre aceştia le au stipulate în contracte.

Reghe a confirmat marţi: „A semnat cu Steaua”

Gigi Becali va premia de la 50.000 la 200.000 de euro. Evident că suma maximă nu va fi încasată de toată lumea. Tănase, Sănmărtean, Keşeru şi Chipciu au cele mai mari şanse să primească aceşti bani. Pintilii va lua 150.000 de euro, iar restul plăţilor se vor stabili după îndepinirea obiectivelor. Oricum, băieţii ştiu foarte bine că, dacă îşi îndeplinesc obiectivele, nu vor rămîne cu buzunarele goale”, a încheiat sursa respectivă.

Reghecampf, DECLARAŢIE DURĂ după VIITORUL-STEAUA 0-3

Le va da 20.000 de euro pentru câştigarea Cupei României

Fanatik.ro a aflat că Gigi Becali a stabilit şi acordarea unor prime consistente pentru cîştigarea Cupei României dacă elevii lui Reghecampf vor reuşi să învingă Astra Giurgiu în finală. “Este normal ca băieţii să ia prime şi pentru cîştigarea Cupei României. Astfel, în cazul în care Steaua va cîştiga finala, fiecare jucător din primul “11″ va încasa cîte 20.000 de euro“, a dezvăluit un apropiat al roş-albaştilor.

În acest moment, România trimite 4 echipe în cupele europene: deţinătoarea Ligii I în Liga Campionilor, iar locurile 2, 3 şi câştigătoarea Cupei în Europa League.