Gigi Becali: Vreau să aduc medicamente din India. Virusul ăsta este un fleac: „Băi, nu trece cu paracetamol!”

Gigi Becali a declarat că vrea să aducă Favipiravirul din India sau Arbidolul din Rusia, pentru a-i vindeca pe oameni de coronavirus. Patronul FCSB a precizat că mama sa se simte bine şi că s-a vindecat de COVID-19. 

RomaniaTV.net
15 oct. 2020, 05:59
Gigi Becali: Vreau să aduc medicamente din India. Virusul ăsta este un fleac: „Băi, nu trece cu paracetamol!”

Mama patronului FCSB a fost infectată cu coronavirus în urmă cu o lună. Informaţia a fost confirmată de Gigi Becali pentru România TV. De asemenea, Becali a declarat că în urma îmbolnăvirii mamei sale, el s-a testat de cinci ori pentru COVID-19 şi de fiecare dată rezultatul testului a fost negativ.

„Vreau sa aduc niste medicamente, pentru ca virusul asta este un fleac. Am avut zeci de persoane pe care le-am vindecat. Ce medicamente iei de la farmacie? Să ne spună ministrul Săbnătăţii: dacă ai simptome te duci să iei medicamentele aste. Eu vreau să aduc medicamente din India, Favipiravirul, sau din Arbidolul din Rusia. Eu cumpăr medicamentele, le pun în farmaciile din România fără adaos, ca să putem salva oamenii. Ei ştiu doar de paracetamol. Băi, nu trece cu paracetamol. Mama mea nu are nimic, e vindecata, are 90 de ani. Majoritatea oamenilor de lângă mine au avut virusul, le-am dat medicamente. 

Am facut azi o scrisoare de intentie pentru vaccinul din Rusia. 50 de ţări au făcut. Am făcut şi eu. Omul daca are simptome sa se duca la farmacie ca sa ia medicamentul. Oamenii stau în casă pentru că nu ştiu ce să ia”, a declarat Gigi Becali. 

Nu este prima dată când Gigi Becali ar urma să cumpere medicamente pentru tratarea coronavirusului. Patronul FCSB a mai cumpărat un medicament din Rusia pe care l-a donat Spitalului Matei Balş din Bucureşti. 

„Am plătit 120.000 de pastile de antidot din Rusia. Acest medicament nu este acreditat de Uniunea Europeană, dar poate fi adus. Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul și îl dau gratuit la Matei Balș. Ei distribuie mai departe unde e nevoie. Cu toată averea mea eu vreau să ajut oameni. La clinica mea se fac teste de coronavirus. Am luat și 2.000 de teste, pentru început”, spunea Gigi Becali la un moment dat. 

Fraţii Ioan şi Victor Becali, loviţi de coronavirus. Care este starea lor de sănătate

Ioan Becali (68 de ani) și Victor Becali (59 de ani) au fost depistați pozitiv cu coronavirus, iar acum se află în izolare, evitând contactul cu alte persoane. Starea de sănătate a celor doi este una stabilă.

Ioan Becali se declara îngrijorat acum câteva zile de răspândirea comunitară a coronavirusului și povestea că vărul său, Gigi Becali, a ales să stea deoparte tocmai de teama bolii.

„Astea-s urmările pandemiei. Sper că nu va mai continua mult. Aud că va ține până la sfârșitul verii viitoare. Stăm cu măști, trăim cu asta. E cea mai periculoasă răceală. Să-i zicem gripă. E foarte periculoasă”, declara Ioan Becali.

Citeşte şi Ioan Becali, prima reacţie după ce a fost infectat cu COVID-19. Cu ce tratament s-a refăcut într-un TIMP RECORD