Gigi Becali vrea să o salveze pe Oltchim. Cere sprijinul lui Porumboiu, Borcea şi Copos

Gigi Becali a declarat pentru sport.ro că este dispus să preia imediat echipa de handbal, dacă i se alături alţi trei investitori şi dacă Guvernul va scuti de taxe şi impozite clubul vâlcean.

RomaniaTV.net
11 sept. 2012, 12:19
Gigi Becali vrea să o salveze pe Oltchim. Cere sprijinul lui Porumboiu, Borcea şi Copos

Problemele de la Combinatul Chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea lasă fără susţinere financiară echipa de handbal feminin, una dintre marile forţe ale Europei, care riscă să nu poată participa în ediţia viitoare a Champions League şi, mai mult, desfiinţarea.

O soluţie a fost oferită marţi de Gigi Becali, care a declarat pentru sport.ro că s-a hotărât să preia clubul de handbal, cu condiţia ca alături de el să se implice şi alţi patroni din Liga I de fotbal. „Fac un apel, am nevoie de patru oameni ca să investim împreună la Oltchim. Fac apel la Porumboiu, el cred că ar fi dispus să investească. De Borcea, deocamdată nu ştiu ce să zic. Copos e patriot, dar numai pe gratis.

Echipa ne-ar costa 2 milioane de euro pe an. Ar veni cam 400.000 de fiecare, sunt dispus să dau suma asta. Vreau să salvez Oltchimul, pentru că sunt patriot şi e o echipă românească.

Aş avea nevoie şi de sprijin din partea Guvernului, să nu mai plătim taxe şi impozite. Dacă reuşesc să mai conving pe cineva, de mâine preluăm echipa„, a spus Gigi Becali.