Gigi Becali, anunţ de ULTIMĂ ORĂ legat de marca STEAUA

Gigi Becali susţine că MApN nu are nici un drept să-i interzică echipei sale să folosească numele de Steaua.

RomaniaTV.net
18 nov. 2015, 19:10
Gigi Becali, anunţ de ULTIMĂ ORĂ legat de marca STEAUA

Când s-a înființat asociația lui Viorel Păunescu nu mai avea nici o treabă cu Armata. Ea era total separată. Ei erau obligați să se transforme în socitate pe acțiuni, așa zicea legea sportului de atunci. Nu avea ce să ceară de la MApN.

Nu spune nimeni că nu putem folosi numele Steaua, noi nu mai avem voie să folosim numele de Steaua pe marcă, adică pe desenul grafic. Dar noi la registrul comerțului suntem înregistrați cu numele Steaua București.

Steaua nu avea împrumutat nimic de la Armată, s-a preluat totul printr-un protocol pentru că cei de la Armată nu aveau voie să mai facă fotbal. Ei prin lege nu pot face fotbal profesionist. Cum să ne confundăm cu ei dacă ei nu pot face fotbal profesionist, nu poate fi făcută o confuzie”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

CITEŞTE ŞI Juristul MApN cere retrogradarea FCSB, echipa patronată de Becali

„Eu de bună credință am făcut investițiile în Ghencea, e adevărat că ele au devenit ale lor acum, dar eu nu am crezut că voi fi dat afară de acolo. Totul a fost făcut de bună credință”. Eu am crezut că vor prelungi contractul”, a mai spus Gigi Becali.