EXCLUSIV. Gigi Becali, despre detenţia lui Mircea Băsescu: „Va avea condiţii ca ACASĂ, am renovat eu secţia”

Gigi Becali a comentat la România TV condiţiile de detenţie ale lui Mircea Băsescu. Fratele fostului preşedinte a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare şi va efectua pedeapsa la Penitenciarul Poarta Albă, unde a fost închis şi finanţatorul celor de la Steaua.

RomaniaTV.net
16 iun. 2016, 20:23
EXCLUSIV. Gigi Becali, despre detenţia lui Mircea Băsescu: „Va avea condiţii ca ACASĂ, am renovat eu secţia”

Gigi Becali susţine că Mircea Băsescu va avea parte de condiţii foarte bune de detenţie.

„Am acceptat să intru mai mult ca să liniştesc familia lui Mircea Băsescu şi chiar pe Traian Băsescu şi să le spun aşa: el va avea parte de 21 de zile de carantină la Spitalul de la Poarta Albă, care este curat. După, va face puşcărie pe secţia nouă, acolo unde am făcut  şi eu, pentru că el este trecut la persoane protejate. Are condiţii foarte bune, că le-am îmbunătăţit eu cât am stat acolo şi vrea să-i liniştesc familia…”, a spus Gigi Becali la România TV.

Mircea Băsescu, condamnat definitiv la patru ani cu executare

Gigi Becali a explicat termenul de persoană protejată: „În lege există această titulatură, persoanele publice dacă ar sta cu ceilalţi ar fi un pericol să fie afectate, să lis e ceară bani, să fie ameninţate… Repet, are condiţii ca acasă! La Jilava este diferenţă ca între Rai şi iad… La Jilava este Iad, la Poarta Albă este Rai”.