Gigolo băgat la închisoare de femeia pe care a sedus-o

Cel mai smecher gigolo din Iaşi a fost trimis la puşcărie. Individul racola femei pe internet, le făcea să se îndrăgostească de el, apoi le fura banii. Judecătorii l-au condamnat după ce chiar una din femeile pe care le-a sedus l-a reclamat la poliţie.

18 oct. 2016, 05:36
Gigolo băgat la închisoare de femeia pe care a sedus-o

Bărbatul îşi racola victimele pe internet din rândul femeilor cu o stare materială bună. Acesta le determina să îi spună codul PIN al cardului după care le fura banii. La fel s-a întâmplat şi cu ultima victimă, care l-a şi reclamat la poliţie.

Cei doi s-au întâlnit după ce s-au cunoscut pe un site de matrimoniale. Bărbatul s-a dat drept directorul de departament al unei bănci, iar în timpul discuţiei a determinat-o pe femeie să-i spună codul PIN de la la card.

Bărbatul a reuşit să-i ia cardul din poşetă, după care a scos banii în două tranşe de câte două mii de lei. Femeia a anunţat poliţia imediat ce a observat că îi lipsesc banii.

Bărbatul a fost identificat cu ajutorul administratorilor site-ului de matrimoniale, iar acum acesta a ajuns după gratii. A fost condamnat la cinci ani şi patru luni de închisoare.