Gina Bradea, operată de urgenţă. Cu ce probleme se confruntă celebra bucătăreasă

Gina Bradea a fost operată de urgenţă la Institutul Oncologic din Cluj şi a împărtăşit cu prietenii virtuali problemele de sănătate cu care se confruntă. Celebra bucătăreasă a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care a spus ce afecțiuni are.

03 oct. 2022, 23:30
Gina Bradea, operată de urgenţă. Cu ce probleme se confruntă celebra bucătăreasă
Gina Bradea, operată de urgenţă

Gina Bradea, operată de urgenţă. Născută în Galați, într-o familie cu puţine posibilităţi, bucătăreasa a reușit să-și depășească toate limitele și să-și construiască o viață plină de realizări.

Citeşte şi: Reţeta perfectă pentru gogoşi pufoase. Regulile de aur pe care toate gospodinele trebuie să le ştie

În urmă cu câteva zile, bucătăreasa a postat un mesaj pe rețelele de socializare pentru a-și ține fanii la curent cu starea ei de sănătate.

Gina Bradea, operată de urgenţă

Bună, dragilor. Sunt la Institutul Oncologic din Cluj, așa cum v-am mai spus. Mâine mă operez. Să vă rugați pentru mine. Zilele astea mi-am făcut analize. Am descoperit, cu mare surprindere, că aveam analizele foarte proaste la ficat și zilele acestea am fost, cum vedeți, în perfuzii, medicamente, analize ca să pot intra mâine în operație. O să fiu foarte bine.

Sunt pe mâini foarte foarte bune. (…) O să revin după operație să vă spun cum mă simt, dar până atunci, vă rog din tot sufletul să vă faceți analize. Faceți analize pentru că eu am descoperit că am tensiune, deși nu știam, probleme cu ficatul, deși nu știam, iar toate acestea sunt după COVID. Faceți-vă analizele. Vă rog mult. Mergeți și faceți-vă analizele pentru că nu se știe. Eu mă simțeam rău de mai bine de un an și nu știam de ce. Faceți analizele ca să nu fie prea târziu. Vă iubesc”, este mesajul transmis de Gina Bradea, pe reţelele de socializare.

Cine este Gina Bradea?

Gina Bradea spune despre ea că este este o moldo-dobrogeancă din Galați, cu mama moldoveancă de pe linia Bârladului și tata dobrogean, dintr-un sătuc modest de lângă Isaccea. Bucătăreasa are un apartament în Galați și o căsuță la țară, la Revărsarea.

Gina spune că a lucrat câțiva ani ca bucătar-cofetar-patiser-barman-bufetier-ospătar. Fiind dezamăgită de salariul exagerat de mic, munca extrem de grea și lipsa de satisfacții, fară un program fix, aceasta a părăsit repede lumea restaurantelor.

De câțiva ani, Gina Bradea face o serie de vloguri cu rețete culinare pe Youtube. Aceasta a lansat și o carte ce s-a bucurat de un real succes.