Mihai Bendeac a sărutat-o la iUmor. Cum a reacţionat blondina: „Nu ştiam că îţi plac grasele”

Mihai Bendeac a sărutat-o pe Jasmina Negrea, o concurentă care a urcat pe scena iUmor. Blondina se laudă cu 100.000 de urmăritori pe Tik Tok unde postează mereu video-uri amuzante. În vârstă de 20 de ani, a venit din Timișoara și era decisă să îi ia la rost pe jurații iUmor.

RomaniaTV.net
23 nov. 2020, 09:06
Mihai Bendeac a sărutat-o la iUmor. Cum a reacţionat blondina: „Nu ştiam că îţi plac grasele”
Mihai Bendeac a sărutat-o pe Jasmina Negrea la iUmor.

Mihai Bendeac a sărutat-o la iUmor pe Jasmina Negrea, care a urcat pe scenă plină de energie pozitivă și entuziasm, animându-i pe jurați.

Delia a recunoscut-o imediat. “Jasmina a fost vânată de mine. Ea a ajuns pe această scenă la recomandarea mea. (…) și eu am simțit așa că finally ne cunoaștem. E super personaj și merită să aprofundeze treaba asta calumea și să-și dea maximum de interes pe care-l are pentru că e un material foarte bun de lucru”, a mărturisit artista la Antena 1.

Citeşte şi: Mircea Badea îl ironizează pe Bendeac, după ce a declarat că a avut COVID 19: „Şi eu am avut holeră şi ebola. De două ori”

Jasmina le povestește juraților iUmor pățaniile ei din Timișoara, oraș în care a ajuns pentru că era studentă. Concurenta spune că urăște toate gropile și semafoarele din Timișoara și l-a informat și pe primar de acestă situație.

Pline de energie și entuziasm, Jasmina povestește și cum a fugit cu un băiat, tot chel și cu barbă, în genul lui Mihai Bendeac. Jasmina și-a mai exprimat o dorință arzătoare, spunând că visează să ajungă într-un videoclip de-al Deliei.

A venit cu atmosfera, a venit cu o energie pozitivă. (…) Nu am regăsit nimic amuzant în povestioara cu pretenții de stand-up comedy ale acestei fete”, a spus Cheloo.

Mihai Bendeac a sărutat-o la iUmor pe Jasmina Negrea

Se pare că Jasmina și Bendeac au istorie împreună. Ea l-a văzut pe stradă, prin Timișoara, pe Mihai și a strigat după el, fiind complet cucerită de look-ul lui. “Nu știam dacă îți plac grasele, dar am venit pentru tine special”, i-a spus Jasmina.

Dacă ar fi să pup pe cineva sezonul ăsta, tu ai fi”, i-a măsrturisit Bendeac. Zis și făcut, Mihai Bendeac a plecat după Jasmina în culise și a sărutat-o.

Mihai Bendeac a fost infectat cu COVID-19

Mihai Bendeac a anunțat public, acum câteva luni, că s-a infectat cu virusul SARS-COV-2 la o înmormântare.

Citeşte şi: Moment viral la iUmor. Concurenta care s-a născut în închisoare a făcut senzaţie pe scena. Bendeac: Ai şanse să câştigi

A fost un val uriaș de hate (ură – n.red.) pe care nu l-am băgat în seamă. Cred că a fost datoria mea să spun lucrul acesta. După ce s-a întâmplat treaba asta, în zilele imediat următoare când mergeam pe stradă, întâlneam trei tipologii de oameni. Îi întâlneam pe cei care se uitau la mine cum se uită babele la mort, adică ziceai că umblu pe stradă cu capacul de la sicriu deschis, mai era a doua categorie de oameni care mă priveau extrem de circumspecți și se și fereau puțin și altă categorie care lua totul extrem de normal”, a spus Mihai Bendeac.

„Este un virus. Marea lui problema e că se împrăștie foarte ușor”, a adăugat Mihai Bendeac.