Gina Matache plânge de dorul fiicei sale. Mesaj controversat pe internet: „Prea multă împlinire te face nebun. Păstrează măsura în toate”

Gina Matache nu poate accepta sub nicio formă relația Oanei Matache cu Radu Siffredi. De când a aflat de divorțul fiicei, artista lansează tot felul de acuzații pe internet, spunând că e singura modalitate de a păstra legătura cu Oana.

10 mart. 2023, 10:16
Gina Matache plânge de dorul fiicei sale. Mesaj controversat pe internet: „Prea multă împlinire te face nebun. Păstrează măsura în toate”

Recent, Gina Matache a postat o poezie cu subînțeles pe rețelele sociale. Versurile sunt foarte profunde și emoționante, iar artista a vrut probabil să le transmită urmăritorilor cât de mult o afectează îndepărtarea de fiica ei.

”Un pic de durere te face profund,
Mai multă durere te-afundă prea mult.
C-un pic de avere n-ai lipsuri în casă,
Cu multă avere n-ai somn şi te-apasă.
Un pic de-mplinire te face mai bun,
Prea multă împlinire te face nebun.
Un pic de putere te face mai tare,
Prea multă putere pe alţii îi doare.
C-un pic de respect eşti încrezător,
Cu prea mult respect devii sfidător.
Un pic de-ngrijire te ţine mai bine,
Prea multă îngrijire-i o hibă-n gândire.
C-o slujbă, desigur, ai pâine pe masă,
Dar dacă ai zece, n-ai masă, n-ai casă.
Păstrează, creştine, măsura în toate,
Deloc nu e bine, iar prea mult te-abate
Încet, dar şi sigur de la pocăinţă.”, este poezia postată de Gina Matache.

Citește și Oana Matache, un nou mesaj controversat pe internet în scandalul momentului: „Aceste aplauze asigură femeia să fie la dispoziția bărbaților”

Scandalul a pornit de la faptul că Oana Matache și Răzvan Miheț, tatăl copiilor ei, au decis să divorțeze. Separarea lor și faptul că Oana s-a afișat cu noul partener în public la scurt timp a iscat o mulțime de discuții aprinse în mediul online. Mai mult, atacurile mamei artistei, care nu a vrut să accepte divorțul fiicei, au făcut acest scandal să escaladeze.

Oana Matache, prima reacție în scandalul momentului: „Nu privește pe nimeni felul în care eu aleg să-mi trăiesc viața”

Oana Matache a avut o primă reacție în acest scandal. Sora Deliei s-a arătat deranjată de faptul că oamenii judecă atât de aspru o femeie pentru deciziile luate în viața personală, fără să cunoască situația cu totul.

„M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal (pe care nu l-am început eu to begin with), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez. Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață și să o jignească în repetate rânduri, în așa hal cum au făcut-o anumite persoane.

Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în utlima vreme, și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă. În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră. Acest înveliș de ‘catastrofă’ pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător atât pentru mine, cât și pentru copiii și persoanele implicate în viața mea. Îmi doresc foarte mult ca acest scandal să ajungă la final. Nu cred că privește pe nimeni felul în care eu aleg să-mi trăiesc viața și să-mi educ copiii”, este o parte a mesajului pe care Oana Matache l-a transmis pe Instagram.

Citește și Radu Siffredi a ajuns la limita răbdării. Partenerul Oanei Matache a răbufnit pe internet: „Reușiți să-mi luați tot!”