Gina Matache rupe tăcerea despre problemele de sănătate. Mama Deliei suferă foarte tare: „Sunt foarte dureroase, am zis gata”

Gina Matache rupe tăcerea despre problemele de sănătate. Vedeta a dezvăluit faptul că totul are de-a face cu coloana, acolo unde durerile încep să fie mai mari de la o zi la alta. Problemele au început încă din copilărie, își amintește artista, pentru că a făcut și un sport de performanță, pe vremuri.

03 oct. 2023, 17:57
Gina Matache rupe tăcerea despre problemele de sănătate. Mama Deliei suferă foarte tare: „Sunt foarte dureroase, am zis gata”
Gina Matache rupe tăcerea despre problemele de sănătate

Gina Matache rupe tăcerea despre problemele de sănătate. Chiar dacă mama ei a avertizat-o la vremea aceea, cu privire la consecințele pe care le poate avea acea activitate fizică, Gina nu a ascultat, motiv pentru care în ziua de astăzi regretă.

Citește și: Gina Matache a făcut pace cu fiica ei, Oana, după conflictul legat de noul iubit al artistei: „Nu pot fi supărată pe copilul meu”

Gina Matache rupe tăcerea despre problemele de sănătate

Am probleme cu coloana. În tinerețea mea, am făcut mult sport și proba mea de bază era săritura mea la înălțime și până să ajungi la concurs, trebuia să faci zilnic antrenamente, nu poți să faci din prima săritura perfectă. Imaginează-ți câte lovituri din alea am luat eu. Coloana este din loc în loc lovită, atunci nu mi-am dat seama. Mama îmi spunea pe atunci că o să ajung la bătrânețe să sufăr.”, a declarat Gina Matache, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Uneori, durerile de spate sunt cu adevărat insuportabile, mărturisește Gina Matache, care spune că viața pe scenă devine tot mai grea în ultima perioadă. Delia își încurajează constant mama să își petreacă timpul liber după bunul plac, în diferite destinații.

Sunt eforturi mari, mă mai duc la sală, am făcut o singură dată injecții, dar mi s-a părut prea mult pentru mine și coloana mea. Sunt dureroase, foarte dureroase, am zis gata. Delia mă încurajează întotdeauna, Îmi zice să mă duc, să mă plimb, că îmi ia ea bilet. În ultima perioadă chiar i-am ascultat sfatul și mi-a prins bine, am ascultat-o și am plecat.”, a continuat aceasta.