Gina Pistol, panicată după discuţia cu anestezistul. „Abia acum realizez ce mi se întâmplă”

Gina Pistol urmează să nască în curând, astfel că a devenit, peste noapte, puțin panicată. Vedeta a mărturisit că abia acum își dă seama ce se întâmplă în viața ei.

24 feb. 2021, 10:39
Gina Pistol, panicată după discuţia cu anestezistul. „Abia acum realizez ce mi se întâmplă”

Gina Pistol, panicată după discuţia cu anestezistul. Gina Pistol urmează să nască în curând, astfel că a devenit, peste noapte, puțin panicată. Vedeta a mărturisit că abia acum își dă seama ce se întâmplă în viața ei.

Gina Pistol, panicată după discuţia cu anestezistul

Gina Pistol a dezvăluit prin ce stări trece în această perioadă. „Nu am avut chef de nimic. Am avut de făcut analize, mici cumpărături, pregătiri de fapt, pentru că mai am puțin. Mai am o săptămână, asta care vine, cealaltă. Abia acum realizez ce mi se întâmplă, asta după discuția avută cu anestezistul. Mă apucă panica. Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mamă bună, dacă o să am răbdare …. Cred că toate femeile au trecut prin asta”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Smiley şi Gina Pistol, fotografia care i-a emoţionat pe toţi românii. Imaginea a strâns sute de mii de aprecieri: Dimineaţa, cu fetele mele! FOTO

„E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare. Nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv. Dar mă ajută pur și simplu pentru că nu pune presiune. Nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om”, a spus Smiley despre iubita sa. „M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere. Ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural”, a mai adăugat Smiley.

Gina Pistol, probleme în ultimele luni de sarcină. „Simt că înnebunesc!”