Gina Pistol a ajuns la poliţie după nunta cu Smiley. „Îmi pare rău, din păcate nu am ce să fac!” FOTO

Gina Pistol a ajuns direct la poliție după nunta cu Smiley, fiind victima unei rețele infracționale care se folosește de imaginea ei pentru a vinde produse de slăbit.

02 iun. 2023, 15:52
Gina Pistol a ajuns la poliţie după nunta cu Smiley. „Îmi pare rău, din păcate nu am ce să fac!” FOTO

Gina Pistol a ajuns la poliţie după nunta cu Smiley. Vedeta este victima unei escrocherii uriașe în mediul online, mumele ei fiind folosit într-o reclamă la un produs pentru slăbit. Nu doar interviul care circulă cu vedeta este fake, ci și publicația pentru care prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” ar fi făcut respectivele declarații. Escrocii au plagiat sigla revistei Cosmopolitan pentru a crește credibilitatea recomandărilor pe care Gina Pistol le-ar face femeilor care vor să slăbească cu respectivul produs.

Citeşte şi: Ce cadou generos au primit Smiley şi Gina Pistol de la naşii lor. „Aştept cu nerăbdare!”

„Oamenii ăia îmi folosesc în mod abuziv și numele, și imaginea. Și, din păcate, este o rețea din asta dubioasă de care nu poți să dai. Și Adda a pățit-o și, la fel. Poliția nu are ce să le facă, din păcate. De ceea ce îmi pare rău este că sunt fete care au cumpărat produsul ăla și au zis că le-a durut capul, au avut stări de amețeală. Eu nu am recomandat niciodată acel produs. Îmi folosesc în mod abuziv numele și imaginea. Din păcate nu am ce să fac. Nici nu am avut în perioada asta când să mă ocup”, a declarat Gina Pistol pentru Fanatik.

Citeşte şi: Numele pe care îl va purta Gina Pistol, după căsătoria cu Smiley. Cum a justificat decizia: ”Un numerolog a zis că așa e bine”

Cât despre nunta cu Smiley, Gina Pistol a spus că a ieșit totul așa cum și-a imaginat, cum și-a dorit: „Acum sunt puțin amețită, după nuntă. Ne-am dorit să ne placă nouă, știi? Și nouă chiar ne-a plăcut!”.