Gina Pistol a împlinit 42 de ani. Smiley i-a transmis un mesaj emoţionant

Gina Pistol a împlinit 42 de ani. Vedeta se poate considera o femeie împlinită, are o carieră de succes în televiziune, iar în ceea ce priveşte viaţa privată, i s-a îndeplinit visul de a avea o familie. Trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Smiley, cu care are o fetiţă, Josephine.

10 dec. 2022, 22:17
Gina Pistol a împlinit 42 de ani. Smiley i-a transmis un mesaj emoţionant
Gina Pistol a împlinit 42 de ani

Gina Pistol a împlinit 42 de ani. Se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi, iar ziua de 9 decembrie este cu totul specială, căci își sărbătorește ziua de naștere.

Citeşte şi: Gina Pistol își schimbă radical viața! Ce decizie a luat iubita lui Smiley la aproape doi ani de când a devenit mamă: „Sper să rezist. Simt că o iau prin păpușoi cu mintea, trupul și sufletul”

Gina Pistol a împlinit 42 de ani

Smiley a distribuit pe Instagram o poză în care este surprinsă partenera sa de viață cu zâmbetul pe buze. La această postare, artistul a adăugat și un mesaj. „La mulți ani, iubire!”, a scris Smiley, pe Instagram.

De când a apărut în viața lor micuța Josephine, Gina Pistol și Smiley sunt mai fericiți ca niciodată și nu ezită să împărtășească aceste momente cu fanii. În urmă cu o seară, artistul a surprins-o pe micuță în timp ce se uita curioasă la bradul împodobit pentru Crăciun, atent supravegheată de mama sa.

Pe la 6 jumătate s-a trezit Josephine și, spre dimineață, am luat-o cu noi în pat și ea s-a trezit, începuse să vorbească pe limba ei, și stăteam așa cu ochii între deschiși să văd ce face. Și m-am trezit că a venit și m-a pupat, deci îmi vine să plâng. Așa mă mai pupă când îi zic eu, dar a venit și m-a pupat fără să-i zică nimeni nimic. Și pe urmă l-a pupat și pe tatăl ei. Realizez că crește atât de repede fiica mea”, povestea Gina Pistol în urmă cu ceva timp.

Gina Pistol ar fi fost cerută în căsătorie de Smiley

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Fanii îndrăgitului cuplu așteaptă cu nerăbdare ca cei doi să ajungă la altar. Cu toate că momentan cei doi nu ar fi făcut pasul cel mare, un detaliu ar fi ieșit la iveală chiar în emisiunea „Chefi la cuțite”.

Juratul emisiunii culinare de la Antena 1, Florin Dumitrescu i-ar fi dat de gol pe cei doi, făcând o afirmație care lasă loc de multe interpretări.

Mă bucur că ești îmbrăcată în culorile mele preferate astăzi, ai și albastru și negru”, a spus Florin Dumitrescu.

Gina, un pic de argintiu, pe undeva, ceva?”, a ținut să completeze Sorin Bontea

Sorine, știi ce are pe culoarea aia? Inelul de logodnă, frate, cu ditamai piatra pe el”, a răspuns Florin Dumitrescu lăsând să se înțeleagă faptul că Gina Pistol ar fi fost cerută în căsătorie.