Gina Pistol își schimbă radical viața! Ce decizie a luat iubita lui Smiley la aproape doi ani de când a devenit mamă: „Sper să rezist. Simt că o iau prin păpușoi cu mintea, trupul și sufletul”

Gina Pistol are planuri mari pentru anul ce vine. Iubita lui Smiley vrea să se concentreze pe ea însăși și pe felul în care arată.

31 oct. 2022, 12:47
Gina Pistol își schimbă radical viața! Ce decizie a luat iubita lui Smiley la aproape doi ani de când a devenit mamă: „Sper să rezist. Simt că o iau prin păpușoi cu mintea, trupul și sufletul”

Gina Pistol are de gând să se reapuce de sport, dar și de terapie. A dezvăluit că, de când a devenit mamă, și-a dedicat tot timpul și energia fetiței sale, dar că vrea să își acorde mai multă atenție și ei înseși de acum încolo.

Iubita lui Smiley este prinsă acum cu filmările pentru sezonul 11 „Chefi la Cuțite”, însă a profitat de puținul timp liber pe care l-a avut pentru a-și pune fanii la curent cu ce se mai întâmplă în viața ei și ce planuri de viitor are.

Schimbările apărute în viața ei, deși frumoase și mult așteptate, au ajuns să o dea complet peste cap. Uneori face față cu greu, însă e hotărâtă să schimbe acest lucru și să devină cea mai bună versiune a ei.

Citește și Care este, de fapt, relaţia dintre Gina Pistol şi Cătălin Scărlătescu: „Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi”

„Mai avem câteva zile de audiții și sper să rezist până la final. Simt că o iau prin păpușoi cu mintea, trupul și sufletul. M-am oprit la farmacie săptămână trecută și mi-am luat o pungă de suplimente și mă ajută un pic. Parcă mă simt puțin mai bine fizic. Și psihic.

Doamne, mă mai uit pe pagina Chefi la Cuțite, că nu mă uit la televizor, n-am mai deschis televizorul de când eram mică, și văd pozele din primăvară. Eu atunci credeam că sunt ok, că sunt într-o formă fizică nu chiar de invidiat, dar mi se părea că sunt ok, față de cum am fost.

Dar acum, uitându-mă la mine, ah, ce voinică eram, vai de mine! Gata, numai! De la anul mă apuc de antrenamente. Am zis că eu nu-mi fac planuri de viitor, doar că la anu’ vreau să am mai multă grijă de mine, de minte, de trup și de sufletul meu, pentru că eu, ca să fiu așa cum mă știu cei dragi, cum mă știu oamenii, trebuie să fiu un pic în echilibru cu mine și cu tot ce se întâmplă în jurul meu.

Ca să fii o mamă bună, o iubită bună, o soră bună și o prietenă bună trebuie să fiu un pic în echilibru cu mine. Și trebuie să mă apuc de sport, că mie îmi face bine. Mă ajută sportul. Mult. Trebuie să fac și terapie, vreau să călătoresc mai mult prin țară. Mi-e dor de natură, pe mine mă încarcă natura. Și nu știu, vreau să fac mai multe așa, pentru mine, pentru fiica mea, pentru Andrei, pentru familia mea. La anul o să fiu: new year, new me”, a declarat Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Citește și Gina Pistol ar fi fost cerută în căsătorie de Smiley. Cine i-a dat de gol