Gina Pistol a vrut să fie concurentă la Asia Express. Cum a ajuns prezentatoare şi cu ce echipă ţine în aces sezon

Gina Pistol a vrut să fie concurentă la Asia Express. Vedeta a dezvăluit că nu s-a gândit că o să ajungă prezentatoarea unuia dintre cele mai iubite reality show-uri. Iubita lui Smiley și-a dorit foarte mult să apară în competiție și să treacă prin probele la care sunt supuse echipele.

23 oct. 2021, 17:45
Gina Pistol a vrut să fie concurentă la Asia Express. Cum a ajuns prezentatoare şi cu ce echipă ţine în aces sezon
Gina Pistol a vrut să fie concurentă la Asia Express

Gina Pistol a vrut să fie concurentă la Asia Express. Chiar dacă acum se ocupă exclusiv de creşterea fetiţei sale, Irina Fodor înlocuind-o la cârma emisiunii, vedeta a fost invitată recent în emisiunea „Asia mai târziu”, prezentată de Cuza și Emi, concurenți ai show-ului de la Antena 1.

În acest moment sunt fanul numărul 1 al Elwirei. Femeia asta e atât de puternică și atât de elegantă. Sigur e un om fairplay‘, a spus Gina Pistol.

Citeşte şi: Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate. Are dureri groaznice: „Îmi vine să îmi plâng de milă”

Gina Pistol a vrut să fie concurentă la Asia Express

Iubita lui Smiley

a mărturisit că prima oară când a auzit de acest show și-ar fi dorit să fie concurentă Lucrul care a împiedicat-o a fost coechipierul. Nu ştia pe cine să ia în această aventură.

Hai să vă spun povestea acestui proiect. Eu când am auzit de Asia Express, am auzit ca potențial concurent, atunci filmam Chefi la cuțite. Eu știam formate din străinătate, chiar am vrut să particip, dar mă frământa o întrebare: „Cu cine fac eu echipă?

Este foarte important partenerul de joc, pentru că trebuie să fie un om care să te completeze și să te calmeze. Nu voiam o prințesă, iar dacă stau după una care stă să se aranjeze dimineața….. Eu sunt foarte punctuală, pun foarte multă pasiune în tot ceea ce fac, inclusiv atunci când mă cert.„, a declarat Gina Pistol, potrivit A1.ro.

Am dat câteva probe ca prezentatoare tv. Eram atât de relaxată atunci când am dat proba, am fost cum sunt eu așa. Acum uitându-mă, mulțumesc lui Dumnezeu că sunt prezentatoare.

Chiar şi aşa, nu este uşor. Ai impresia că prezentatoarea ajunge acolo ca o zână, dar ziua mea începea pe la 3:30 – 4:00 dimineața. Eu ajungeam înaintea concurenților, aveam de tras cadre.

Eu nu aveam timp mort, singurul timp mort era în mașină, când mă deplasam dintr-un loc în altul. Era foarte greu!„, a mai mărturisit Gina Pistol.