Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate. Are dureri groaznice: „Îmi vine să îmi plâng de milă”

Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta a devenit de curând mămică şi are foarte multe activtăţi cu cea mică, iar acum îşi renovează şi dormitorul matrimonial. Prezentatoarea nu are timp să se odihnească, ba chiar mai mult, are nişte dureri groznice de cap.

15 oct. 2021, 08:46
Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate. Are dureri groaznice: „Îmi vine să îmi plâng de milă”
Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate

Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate. Iubita lui Smiley se plânge de niște dureri cumplite de cap, provocate de probleme la coloană şi le-a cerut fanilor să o ajute cu câteva sfaturi. Este interesată de o pernă specială care să îi ofere confort.

Citeşte şi: Gina Pistol a dezvăluit o mare dramă din viaţa sa. Vedeta a izbucnit în lacrimi: Nu ai cum să lași un om ca mine

Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate

Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme, nu dorm într-o poziție bună, am și probleme cu cervicală, dacă știți, dacă ați folosit vreo pernă care ajută la asta, recomandați-mi, vă rog din suflet, că nu mai rezist cu durerea asta de cap.

Mă doare în valuri, am momente când nu mă doare, puține, dar și când mă doare îmi vine să-mi plâng de milă”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Acestea nu sunt singurele probleme pe care le are vedeta. Vremea de afară o lasă fără energie şi susține că nici starea sa de spirit nu este una deloc bună. Nu are chef să iasă din casă, iar starea aceasta pare să se prelungească.

Gina Pistol vrea să treacă peste iarnă și să se bucure de temperaturile oferite de primăvară.

De la o vreme încoace sunt fără energie, fizic și psihic. Abia mă trezesc noaptea, de multe ori de altfel, ca să o hrănesc pe fiică-mea, abia ies din casă ca să mai cumpăr ce e nevoie sau să mă duc până la casa mea să văd cum merg lucrările.

Ideea este că nu știu ce să fac ca să ies din starea asta, nici vremea de afară nu mă ajută, abia aștept să vină primăvara”, a mai adăugat fosta prezentatoare de la ”Chefi la cuțite”.