Gina Pistol cere ajutor fanilor. Ce se întâmplă cu nunta: „Simt că o iau razna”

Gina Pistol cere ajutor fanilor. Blondina şi Smiley se pregătesc de nuntă, dar până la marele eveniment, fosta vedetă de la Antena 1 duce greul organizării. Viitoarea mireasă a răbufnit pe reţelele sociale. Ce mesaj a transmis fanilor.

02 mai 2023, 22:16
Gina Pistol cere ajutor fanilor. Ce se întâmplă cu nunta: „Simt că o iau razna”
Gina Pistol cere ajutor fanilor

Gina Pistol cere ajutor fanilor. După ce au anunțat că se căsătoresc, cei doi îndrăgostiţi vorbesc încontinuu despre marele eveniment, care va avea loc luna viitoare, astfel că mai au puțin timp să pună la punct toate detaliile.

Citeşte şi: Gina Pistol și Smiley au început pregătirile pentru nuntă. Câți invitați vor avea și cine le va găti la marele eveniment

Gina Pistol cere ajutor fanilor

Se știe deja că meniul va fi pregătit de toți cei trei bucătari de top de la Chefi la cuțite, în așa el încât cei aproximativ 300 de invitați să aibă parte de cele mai bune preparate la nunta lui Smiley cu Gina Pistol.

În plus, vedeta a optat pentru două rochii de mireasă, pe care artistul nu le-a văzut. În toată această perioadă, Gina a recunoscut că nu-i e deloc ușor, a realizat că nu este simplu să organizezi o nuntă.

Nu știu alții cum sunt, dar eu de când îmi organizez nunta simt că o iau razna. Spuneți-mi vă rog că și voi ați trecut prin aceeași nebunie. Eram eu un pic dusă, dar acum se accentuează!”, a spus Gina pe Instastory cu privire la nunta cu Smiley.

Gina Pistol, dezvăluiri despre cererea în căsătorie

Smiley și Gina Pistol au făcut dezvăluiri picante despre cererea în căsătorie. Fosta prezentatoare de la Antena 1 și antrenorul de la Vocea României formează un cuplu de mai bine de șapte ani, iar în urmă cu mai bine de doi ani au devenit părinți pentru prima dată. Nu de puține ori, fanii s-au întrebat dacă ce doi au de gând să se căsătorească.

Gina Pistol a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie chiar înainte să-i facă baie fiicei sale. Vedeta avea mâinile pline de spumă, la propriu, în timp ce îi pregătea baia micuței Josephine.

Era o zi normală, noi trei, pregăteam cadă pentru băiţa fetiţei noastre, eram cu mâinile pline de spumă. Andrei se juca cu Josephine, în dormitor, când m-a strigat. Eu am ieşit din baie, eram plină de spumă.

Fetiţa avea o chestie în mână şi mă gândeam de ce roade cutia aia… Nici nu mă gândeam că este o cutie care ascunde un inel. Dar l-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față! Am plâns îți dai seama!”, a povestit Gina Pistol în videoclipul postat pe YouTube.