Gina Pistol și Smiley au început pregătirile pentru nuntă. Câți invitați vor avea și cine le va găti la marele eveniment

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii! După ce au anunțat că se căsătoresc, cei doi au și început pregătirile pentru nunta care urmează să aibă loc luna viitoare.

30 apr. 2023, 09:49
Gina Pistol și Smiley au început pregătirile pentru nuntă. Câți invitați vor avea și cine le va găti la marele eveniment
Gina Pistol și Smiley au început pregătirile pentru nuntă. Câți invitați vor avea și cine le va găti la marele eveniment

Gina Pistol și Smiley au început pregătirile pentru nuntă. Celebrul cuplu radiază de fericire și abia așteaptă marele eveniment pe care îl pregătesc în cel mai mic detaliu.

Citește și Gina Pistol, dezvăluiri despre cum a avut loc cererea în căsătorie: “Eram plină de spume” VIDEO

Gina Pistol și Smiley au început pregătirile pentru nuntă

Deși nu au dezvăluit data la care va avea loc fericitul eveniment și nici locația, Smiley și Gina Pistol spun că pregătirile sunt în toi.

”Luna viitoare va avea loc nunta. Suntem pe pregătiri, detalii”, a spus Smiley, potrivit Cancan.ro.

La nunta, care se pare că va avea loc în România, vor participa aproximativ 200-300 de invitați a dezvăluit viitorul mire.

”Vor fi aproximativ 200-300 de invitați. Va fi într-un loc cum ne place nouă”, a mai spus artistul.

Cei doi viitor miri spun că evenimentul lor va fi unul de neuitat. Pe lângă numeroasele surprize pe care le pun la cale, vedetele au decis deja cine va pregăti mediul pentru nuntă.

Dacă la botezul micuței Josephine, de cina festivă s-a ocupat însuși chef Cătălin Scărlătescu, de meniul de la nuntă vor fi responsabili toți cei trei jurați de la Chefi la Cuțite, astfel că invitații se vor bucura de un meniu de cinci stele.

Recent, Smiley și Gina Pistol au dat fanilor vestea pe care o așteptau de multă vreme, aceea că urmează să se căsătorească.

„Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi”, a dezvăluit Smiley.

Cei doi sunt împreună de șase ani, iar în urmă cu doi ani au devenit părinții lui Josephine. Acum sunt mai fericiți și mai împliniți ca oricând și tocmai de aceea vor să fie o familie și oficial.

„Sunt mult mai bogat acum, nu știu dacă mai matur, dar e clar că trăiec cu totul altfel, simt cu totul altfel, parcă totul are un sens. Totul are o însemnătate mai mare, totul este mai intens. Am o bucurie mult mai mare și parcă nimic nu e mai important decât sănătatea familiei mele și timpul petrecut cu familia mea”, a declarat Smiley.

Citește și Bat clopote de nuntă! Gina Pistol și Smiley se căsătoresc. „Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi”