Gina Pistol, declarație picantă de ziua lui Smiley: „Restul îți urez când urci în dormitor”. Artistul a împlinit 40 de ani

Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Mariu, a împlinit recent 40 de ani. Gina Pistol l-a felicitat cu o declarație picantă.

03 aug. 2023, 10:33
Gina Pistol, declarație picantă de ziua lui Smiley: „Restul îți urez când urci în dormitor”. Artistul a împlinit 40 de ani
Smiley a împlinit 40 de ani

Pe 27 iulie, Smiley  a împlinit 40 de ani și a petrecut alături de familie și prieteni. Artistul i-a avut alături pe părinții săi, dar și pe fratele mai mic, Filip. De la eveniment nu puteau lipsi soția sa, Gina Pistol, și fiica lor, Josephine.

Cântărețul a petrecut în compania celor mai apropiați prieteni ai său, precum Iulian Moga, fratele lui Marius Moga, Horia Brenciu. Și Alex Velea și-a făcut apariția la petrecere, semn că cei doi s-au împăcat, după ce s-a tot scris că prietenia lor s-a terminat.

Citește și: Smiley cântă manele cu vocea modificată prin inteligența artificială. Video-ul a devenit viral. Care a fost reacția artistului

Invitații s-au distrat de minune până dimineață, iar tortul sărbătoritului a fost creat special pentru acesta, fiind decorat cu viniluri din pastă de zahăr.

La ziua de naștere a lui Smiley au mai fost prezenți și Jean Gavril, Mira și iubitul ei, Levi Elekes, Horia Brenciu, Irina Rimes și iubitul ei, francezul David Goldcher, Boier Bibescu, CRBL.

Citește și: Imagini incendiare de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. ”Tu ești acasă pentru mine…”

Petrecerea a fost una relaxată, artistul dorindu-și să îi aibă alături pe cei dragi lui. Pe Instagram a postat un filmuleț în care își exprimă recunoștința pentru oamenii din viața lui.

„M-am trezit azi recunoscător pentru viața mea și pentru tot ce trăiesc și realizez că până acum a fost doar încălzirea pentru ce urmează. Vă mulțumesc pentru că sunteți parte din povestea mea!”, a scris Smiley.

Gina Pistol nu a ratat ocazia de a-i transmite un mesaj soțului său. Alături de o fotografie în care apare lângă Smiely, vedeta a scris: „La mulți ani! Restul îți urez când urci în dormitor”.

Cei doi trăiesc una dintre cele mai frumoase poveste de dragoste, iar împreună au o fetiță, Josephine. Și-au unit destinele în luna mai a acestui an, marele eveniment fiind urmărit de întreaga lume.