Gina Pistol este topită după fetiţa ei. Cum îi place micuţei Josephine să se joace: „Abia îmi mai pot prinde părul”

Gina Pistol este topită după fetiţa ei. De când a devenit mamă, prezentatoarea se dedică total creşterii micuţei Josephine şi fiecare clipă petrecută alături de ea o umple de bucurie. Însă, este foarte norocoasă că are un real ajutor, pe iubitul ei, Smiley, care se implică foarte mult.

24 aug. 2021, 18:49
Gina Pistol este topită după fetiţa ei. Cum îi place micuţei Josephine să se joace: „Abia îmi mai pot prinde părul”
Gina Pistol este topită după fetiţa ei

Gina Pistol este topită după fetiţa ei. Ca oricărui bebeluş, şi Josephine adoră rotirile prin aer. De aceea, Gina a mărturisit: ”Îi place să ne jucăm de-a avionul. 20 de avioane mai târziu, abia îmi mai pot prinde părul în coadă”. A făcut febră musculară, însă e un lucru bun, deoarece asta înseamnă mişcare.

Citeşte şi: Codin Maticiuc, topul celor mai pasionale femei. Pe primul loc este Gina Pistol

Gina Pistol este topită după fetiţa ei

Blondina şi Smiley rămân fermi pe poziţie în decizia de a nu îi arăta chipul fetiţei: „Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă ce bântuie în mediul online. Cel puţin nu acum”, a spus Gina Pistol, în urmă cu ceva timp, pe contul ei de Instagram.

O problemă cu care a rămas Gina Pistol după naştere este căderea părului. Recent, a mărturisit că suferă de această problemă, ceea ce păţesc majoritatea femeilor după sarcină. Însă, nu lasă totul în voia sorţii şi a decis să ia facă un tratament pentru a stopa căderea şi a-i reda fermitatea şi strălucirea.

Dacă el nu mă vrea, eu îl vreau să știți. Și acum vorbesc despre păr, pentru că sunt în perioada în care, ca orice proaspătă mămică mă confrunt cu căderea părului.

Dar, ca să nu fie o cădere masivă, așa cum am auzit eu pe la prietenele mele că se poate întâmpla, am ales să previn și testez produse pentru a vedea care mi se potrivesc cel mai bine.”, a spus Gina pe Instagram.

Gina a menționat că acum folosește zilnic o gamă de fiole cu celule stem vegetale. „Părul devine puternic, strălucitor, mai rezistent la deteriorare și ușor de pieptănat.”, a mai spus Gina.