Gina Pistol, dezvăluiri dinainte să rămână însărcinată: „Numai eu ştiu ce era în sufletul meu”

Gina Pistol a făcut dezvăluiri dinainte să rămână însărcinată. Vedeta şi-a dorit foarte mult un copil, însă medicii i-au dat şanse aproape inexistente. Nimeni nu ştia asta, iar când era întrebată, o durea foarte tare pentru că nu voia să spună că nu poate avea copii.

25 aug. 2021, 23:50
Gina Pistol, dezvăluiri dinainte să rămână însărcinată: „Numai eu ştiu ce era în sufletul meu”
Gina Pistol, dezvăluiri dinainte să rămână însărcinată

Gina Pistol, dezvăluiri dinainte să rămână însărcinată. Recent, și-a deschis sufletul în fața fanilor din mediul online şi le-a dezvăluit momentele grele prin care a trecut înainte de a afla că are un copil.

Citeşte şi: Gina Pistol, drama cumplită care i-a marcat copilăria. A fost abandonată de mamă după naştere: „Toată lumea ştie”

Gina Pistol, dezvăluiri dinainte să rămână însărcinată

Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție, «Când o să ai și tu un copil», «Când ai de gând să faci și tu un copil», «De ce nu ai un copil la vârsta asta», întrebarea asta mi se pare că este prea intruzivă pentru o femeie pentru că nu știi prin ce trece femeia respectivă.

După ce am aflat în urma unui control de rutină că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1, această întrebare îmi tulbura liniștea ce oricum încercam să o mențin cu greu în sufletul meu și de fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam: când o să fiu pregătită, când o să fie, dar numai eu știu ce era în sufletul meu.”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Problema cu care se confruntă după naşterea fetiţei

Problema cu care se confruntă Gina Pistol după naşterea fetiţei. Organismul unei femei suferă multe schimbări după ce aduce pe lume un copil, atât în interior, cât şi exterior. Prezentatoarea a vorbit deschis despre asta şi a mărturisit că a început să ia măsuri.

Vedeta a mărturisit că suferă o cădere masivă a părului, ceea ce păţesc majoritatea femeilor după sarcină. Însă, nu lasă totul în voia sorţii şi a decis să ia facă un tratament pentru a stopa căderea şi a-i reda fermitatea şi strălucirea.

Dacă el nu mă vrea, eu îl vreau să știți. Și acum vorbesc despre păr, pentru că sunt în perioada în care, ca orice proaspătă mămică mă confrunt cu căderea părului. Dar, ca să nu fie o cădere masivă, așa cum am auzit eu pe la prietenele mele că se poate întâmpla, am ales să previn și testez produse pentru a vedea care mi se potrivesc cel mai bine.”, a spus Gina pe Instagram.

Gina a menționat că acum folosește zilnic o gamă de fiole cu celule stem vegetale. „Părul devine puternic, strălucitor, mai rezistent la deteriorare și ușor de pieptănat.”, a mai spus Gina.