Gina Pistol, dezvăluiri INCREDIBILE despre DESPĂRŢIREA de Alin Cocoş

Gina Pistol şi Alin Cocoş s-au despărţit! Chiar dacă relaţia dintre cei doi a fost intens mediatizată, arătând astfel că sentimentele celor doi sunt reale, surpriza a venit atunci când fiul afaceristului Dorin Cocoş i-a dat cu flit cunoscutului fotomodel.

RomaniaTV.net
02 iun. 2015, 13:02
Gina Pistol, dezvăluiri INCREDIBILE despre DESPĂRŢIREA de Alin Cocoş

Imediat după ce s-a întors dintr-un reality-show care a purtat-o peste mări şi ţări, Gina a şi fugit să își vadă iubitul, care se afla în acel moment în arestul Poliției Capitalei, chiar dacă oboseala şi foamea pe care le-a îndurat acolo ar fi trebuit să fie prioritare. După ce a reuşit să petreacă câteva momente de intimitate cu Alin, Gina a ieşit din arestul Poliţiei Capitalei pusă pe şotii, spunându-le jurnaliştilor că nu Alin a fost motivul vizitei, ci o filmare pe care a avut-o acolo.

GINA PISTOL şi-a distrus maşina

După despărţirea de Gina Pistol, Alin Cocoş nu a suferit prea mult, făcându-şi repede o nouă iubită, însă blondina nu a reuşit să îl uite prea uşor. Chiar dacă a aflat că fostul iubit şi-a refăcut viaţa, Gina nu reuşeşte să îl dea uitării pe Alin şi de fiecare dată când cineva îi aminteşte de el, focoasa blondă se întristează brusc şi începe să plângă, potrivit SpyNews.ro.

„De fiecare dată când vine vorba despre Alin, Gina se întristează şi începe să plângă. Amintirile lor sunt frumoase şi ea nu reuşeşte să treacă peste”, a declarat o apropiată a Ginei.

Citeşte şi  Gina Pistol, topless pe bloc. Imaginile îţi vor tăia respiraţia şi te vor lăsa fără aer