Gina Pistol este în doliu! „A fost un băiat tare fain, era foarte respectuos”

Gina Pistol a fost foarte afectată de moartea lui Nosfe, artistul care a participat şi la emisiunea "Chefi la cuţite" de la Antena 1. Rapperul, pe numele lui real Darius Vlad Crețan, s-a stins din viață pe 16 octombrie, în incinta casei sale, la scurt timp după ce a susținut un concert alături de trupa sa, Șatra BENZ.

03 nov. 2022, 09:15
Gina Pistol este în doliu! „A fost un băiat tare fain, era foarte respectuos”
Gina Pistol este în doliu! "A fost un băiat tare fain, era foarte respectuos"

Gina Pistol este în doliu! Decesul lui Nosfe i-a lăsat în lacrimi pe cei din echipa „Chefi la cuțite”, cea mai afectată fiind Gina Pistol. „Nosfe a fost un băiat tare fain. Ce mi-a plăcut la el și am apreciat, vorbea foarte frumos cu toată lumea, era foarte respectuos. Mă uitam la el, Uite ce bun simț are băiatul ăsta. Îmi pare rău de Mădălina și de fetița lor”, a declarat prezentatoarea show-ului de la Antena 1.

Citeşte şi: Chef Sorin Bontea a părăsit nervos platoul de filmare. Omagiu pentru regretatul Nosfe VIDEO

Darius Vlad Crețan și soţia sa, Mădălina, au participat în acest sezon la „Chefi la cuțite” și au trecut mai departe cu câte trei cuțite. „Un băiat foarte bun, foarte sociabil, nu îmi vine să cred”, a spus Sorin Bontea, completat de Cătălin Scărlătescu: „Îmi pare rău de tot ce s-a întâmplat și îmi e foarte greu să vorbesc despre un băiat tânăr, care a dispărut așa!”. La rândul său, Florin Dumitrescu a spus: „Îmi e e greu să vorbesc despre Nosfe, a făcut parte din echipa mea, un om de un bun simț rar întâlnit. Un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. E tragic”.

Citeşte şi: Soţia lui Nosfe, primul interviu după decesul artistului: „Cineva cu minte de copil ne-a vrut răul”

Nosfe s-a stins din viață în urma unui infarct miocardic. „Artistul NOSFE, pe numele lui Darius Vlad Crețan, a decedat pe data de 16 octombrie 2022, în incinta casei sale, la scurt timp după concertul susținut la Trap Attack. Conform expertizei medico-legale cauza decesului a fost infarct miocardic . Acesta a fost condus pe ultimul drum pe data de 18 octombrie, unde a fost înconjurat de familie și prieteni”, se arată într.un comunicat de presă transmis de Șatra BENZ.