Gina Pistol, fotografii inedite cu fetița sa și a lui Smiley. Cum arată Josephine la aproape 2 ani și jumătate

De când a devenit mamă, Gina Pistol a încărcat în mediul virtual multe fotografii cu Josephine, fetița sa și a lui Smiley. Doar că atât ea, cât și Smiley s-au ferit să arate chipul fetei.

14 aug. 2023, 15:53

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 6 ani și au devenit părinți în primăvara anului 2021. Până acum, cei doi au evitat să publice imagini în mediul online imagini cu chipul fiicei lor, Josephine, pe motiv că nu își doresc să o expună pe micuță la energia care „bântuie” pe internet.

Citește și: Mama lui Smiley a spus tot adevărul despre relația pe care o are cu Gina Pistol: „Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este”

Anii au trecut, iar micuța Josephine a crescut, aducând multă bucurie în sufletul părinților ei. În urmă cu puțin timp, micuța a demonstrat că este pasionată de modă și mai ales, de pantofii cu toc înalt, copila probând o pereche de-ale mamei sale, potrivit Fanatik.ro. 

Citește și: Gina Pistol, declarație picantă de ziua lui Smiley: „Restul îți urez când urci în dormitor”. Artistul a împlinit 40 de ani

Micuța Josephine apare încălțată cu o pereche de pantofi albaștri, Gina Pistol filmând piciorușele mici ale copilei.