Gina Pistol, imagine controversată cu Smiley, la puțin timp după ce au făcut anunțul căsătoriei

Gina Pistol nu s-a putut abține și a făcut o glumă pe seama lui Smiley, cel care o va duce în fața altarului după 7 ani de relație.

06 mai 2023, 21:20
Gina Pistol, imagine controversată cu Smiley, la puțin timp după ce au făcut anunțul căsătoriei
Gina Pistol face glume pe seama lui Smiley

Gina Pistol și Smiley se pregătesc să facă pasul cel mare, După aproape șapte ani împreună, cei doi au hotărât să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu și să devină soț și soție cu acte în regulă.

Prezentatoarea TV pregătește marele eveniment, dar nu îi neglijează nici pe fanii din mediul online, acolo unde nu se sfiește să facă glume pe seama lui Smiley, care nu va mai avea statutul de burlac.

Citește și: Gina Pistol și Smiley au început pregătirile pentru nuntă. Câți invitați vor avea și cine le va găti la marele eveniment

Recent, Gina Pistol a postat pe rețelele sociale o fotografie alături de viitorul ei soț. Cu ajutorul unei aplicații de editare foto, i-a transformat chipului artistului precum cea a unui bătrân. În dreptul fotografiei a scris și un mesaj, dând de înțeles că așa va arăta Smiley după căsătorie.

„>, Andrei (39 de ani)”, a scris vedeta.

Cum a fost cerută Gina Pistol în căsătorie

Smiley și Gina au povestit, într-un filmuleț postat pe YouTube, că au decis să se căsătorească. Emoționați, cei doi au dezvăluit cum a decurs cererea în căsătorie.

Citește și: Gina Pistol cere ajutor fanilor. Ce se întâmplă cu nunta: „Simt că o iau razna”

„Era într-o seară normală de familie, noi trei, pregăteam baia fiicei noastre, spălam cada și eram plină de spumă și Andrei se juca cu Josephine în dormitor și m-a strigat.

Am ieșit din baie cu mâinile pline de spume și mă uitam la ei, iar Josephine avea o cutiuță în mână și Andrei a început să spună ceva, dar n-am auzit începutul că mă întrebam de unde a luat cutia, rodea la ea. Nu mi-am dat seama că e o cutie care ascunde un inel. L-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față”, a povestit Gina Pistol.