Gina Pistol, în compania unui tânăr misterios. Cine este bărbatul care i-a luat locul lui Alin Cocoş

Gina Pistol s-a fotografiat în compania unui bărbat misterios. Fosta iubită a lui Alin Cocoş se distrează prin cluburi şi pare să fie din nou îndrăgostită. 

22 apr. 2017, 15:17

Când toată lumea aștepta s-o vadă pe Gina Pistol în rochie de mireasă, vedeta a anunțat despărțirea de Alin Cocoș. Puștiul de bani gata a înlocuit-o repede cu Monica Orlanda, fosta iubită a lui Alex Pițurcă.

Gina Pistol a trecut rapid peste şocul separării de Alin Cocoş şi se distrează de minune în cluburi. Unde este vânată de zeci de bărbaţi. Potrivit cancan.ro, unul dintre aceştia şi-a luat inima în dinţi în noaptea de vineri spre sâmbătă şi a intrat în vorbă cu Gina. Mai mult, a şi sărutat-o pe obraz, gest care nu a părut să o deranjeze pe vedetă.

Alin Cocoș, fostul iubit al Ginei Pistol, s-a cuplat cu fosta iubită a lui Alex Pițurcă. Asta la scurt timp după ce Gina a anunțat că ea și Cocoș Jr. nu mai formează un cuplu. Neoficial, Gina s-a cam săturat să fie înșelată în stânga și-n dreapta, așa că i-a spus „Pa!” băiatului de bani gata.

După despărţire, Alin s-a reorientat rapid și a găsit-o disponibilă pe fosta iubită a lui Pițurcă jr. Este vorba despre manechinul Monica Orlanda. Tânăra arată foarte bine, lucrează mult la sală, este toată numai fibră și are silicoane – visul oricărei beizadele.