Gina Pistol, în rochie albă. Fanii au rămas fără cuvinte: „Ce mireasă frumoasă!”

Gina Pistol a apărut în rochie albă, iar fanii au rămas fără cuvinte. Prezentatoarea de la Chefi la cuţite trăieşte o poveste de dragoste alături de Smiley, căruia i-a dăruit şi o fetiţă, Josephine.

17 nov. 2022, 21:45
Gina Pistol, în rochie albă. Fanii au rămas fără cuvinte: „Ce mireasă frumoasă!”
Prezentatoarea de la Chefi la cuţite trăieşte o poveste de dragoste alături de Smiley

Gina Pistol, în rochie albă. Vedeta Antenei 1 şi partenerul ei, deşi formează o familie, nu sunt căsătoriţi. Fanii nu ratează nicio ocazie, să îi întrebe sau să îi îndemne să îşi oficializeze relaţia. Aşa s-a întâmplat şi de această dată, când blondina a postat o imagine cu ea, îmbrăcată într-o ţinută albă.

Citeşte şi: Gina Pistol mamă pentru a doua oară? Imaginea care le-a dat de gândit faniilor

Gina Pistol, în rochie albă

Asta-s eu imbracata in alb„, a scris Gina, pe reţelele de socializare. „Superba! O tinuta frumoasa pt nunta voastra!/ Superba! Smiley, ia masuri și îmbracă-ți iubita în alb! Ştii la ce ma refer, da?/ Gina, o sa fii o mireasă tare frumoasă, numai bine va doresc!!!!/ Vrem să te vedem și miresicaaaa. Ce mireasă frumoasă vei fi! Foarte frumoasă!„, sunt doar câteva dintre comentariile primite la fotografie.

Însă, au fost şi persoane răutăcioase, care nu au ezitat să împărtăşească părerea. „Nop… arată că un cearceaf din satin aruncat pe ține. (…) Ești, cum ești tu mereu, frumoasă și rochiță este elegantă!/ Prea editată poză, aici ești slăbuță, iar la chefi ești plinuță/ Gina n-a fost vreodată plinuță. Și dacă ar fi fost, urât tare îi stă unei femei să discute de corpul alteia„, au scris alții pe Instagram.

Smiley, despre Gina Pistol: „Mă echilibrează”

Cântărețul este foarte discret când vine vorba despre viața lui, însă se consideră foarte norocos că are în viața lui pe Gina Pistol, cea care i-a dăruit și un copil, pe Josephine, micuța care le-a schimbat complet viața.

E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare și nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină.

De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută pur și simplu că nu pune presiune, nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om. Nu-i un om care să-ți ia energie, ci îți dă energie. Care mă distrează, eu mă distrez cu Gina și este important. Are un simț al umorului senzațional”, a povestit Smiley în urmă cu ceva timp.