Gina Pistol, la un pas de căsătorie cu Nicola. Cine este bărbatul cu care prezentatoarea trebuia să ajungă la altar

Gina Pistol, la un pas de căsătorie cu Nicola. Blondina trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Smiley, căruia i-a dăruit o fetiţă, Josephine. De-a lungul timpului, prezentatoarea a avut relaţii de lungă durată, iar cu unul dintre parteneri trebuia să ajungă în faţa altarului.

15 mai 2023, 16:36
Gina Pistol, la un pas de căsătorie cu Nicola. Cine este bărbatul cu care prezentatoarea trebuia să ajungă la altar

Gina Pistol, la un pas de căsătorie cu Nicola. Vedeta a avut o relație de şapte ani cu afaceristul libanez. În anul 2011, Nicola a cerut-o în căsătorie pe blondină și i-a oferit un inel de logodnă deosebit, dar și un telefon mobil Vertu, cu diamante și safire. Totuși, după doar un an, cei doi s-au despărțit definitiv, iar nunta anunțată nu a mai avut loc. Se pare că problemele cu legea pe care le-a avut afaceristul libanez au contribuit decisiv la ruptura dintre cei doi.

Gina Pistol, la un pas de căsătorie cu Nicola

Mai exact, Nicola a fost reținut și dus la audieri  într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani. În 2014, afaceristul libanez a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT. Abia în 2018, Tribunalul București l-a condamnat pe Nicola la 13 ani de închisoare și plata în solidar a unui prejudiciu de peste 18,2 milioane lei (4 milioane euro).

Decizia nu a fost însă una definitivă, afaceristul libanez și ceilalți inculpați au cerut apel, iar dosarul a ajuns pe masa unui alt complet, unde se judecă și în ziua de azi.

Citeşte şi: Ce declarație de dragoste superbă i-a făcut Gina Pistol lui Smiley înainte de nuntă: ”El este locul meu sigur”

Chef Cătălin Scărlătescu a refuzat-o pe Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol au anunțat că își vor lega destinele, după o relație care ține de mai bine de 7 ani. Faimosul cântăreț a cerut-o în căsătorie, iar acum cea mai importantă nuntă a anului este pe cale de a avea loc. La acest eveniment vor participa aproximativ 300 de persoane, iar pregătirile sunt deja în toi.

Momentan, nu s-au aflat informații despre locul în care va avea loc nunta Ginei Pistol sau despre artiștii care se vor asigura de întreținerea atmosferei la eveniment. Totuși, s-a speculat că meniul va fi asigurat de cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”, însă chef Cătălin Scărlătescu a infirmat aceste zvonuri, afirmând că va participa doar în calitate de invitat. Acesta a spus că nu își dorește să gătească la nunta colegei sale, ci să se distreze.

La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu, eu nu gătesc. I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea. I-am făcut o parte, așa, de grill-uri. La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei! Încă n-am ajuns la nuntă, nu știu ce urare o să îi fac”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu podcastul lui Mihai Morar.