Gina Pistol, măsuri radicale pentru a reveni la silueta care a consacrat-o în Playboy. Cât cântărește la 10 luni de la nașterea fiicei sale

Gina Pistol a mărturisit fanilor că ia măsuri drastice pentru a reveni la silueta care a consacrat-o în pictorialele Playboy, deoarece la 10 luni de la nașterea micuței încă mai are câteva kilograme în plus.

19 ian. 2022, 23:56
Gina Pistol, măsuri radicale pentru a reveni la silueta care a consacrat-o în Playboy. Cât cântărește la 10 luni de la nașterea fiicei sale

Gina Pistol a adus pe lume o fetiță, Josephine, în urmă cu 10 luni, iar proaspăta mămică s-a îngrășat considerabil, astfel că, atunci când a născut, partenera lui Smiley ajunsese la 80 de kilograme.

Gina Pistol și-a dat fanii pe spate cu o ipostază nemaivăzută. Cum s-a lăsat fotografiată în vacanță: „Trebuia să ajung”

Gina Pistol și-a anunțat fanii ca reușit să slăbească și să se apropie de silueta care a consacrat-o. Vedeta vrea să se apuce acum de sport și dietă, pentru că simte că nu este în cea mai bună formă. La 10 luni de când a devenit mamă, Gina Pistol cântărește 65 de kilograme.

„Azi îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Îndrăgita prezentatoare a publicat o imagine cu kilogramele indicate de cântar, la 10 luni de când a devenit mamă.

„Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vreo 3 ani. În luna a noua de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul. Nu sunt în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt muuuult mai bine când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și un tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să-mi reintru în formă”, a scris Gina Pistol pe contul său de Instagram.

Smiley şi Gina Pistol joacă în primul lor film. Cum se numeşte şi ce roluri vor avea cei doi

Smiley şi Gina Pistol joacă în primul lor film. Surpriza este că artistul va avea primul său rol princpal din cariera sa. Și nu singur, căci iubita și mama copilului său joacă împreună cu el în această producție regizată de Iura Luncașu.

Gina Pistol şi Smiley, pe punctul de a se despărţi din cauza Anei Baniciu. Cum a reacţionat Gina când a aflat de idila partenerului ei de viaţă

De data aceasta, Smiley îl joacă pe Alex în pelicula „Odată pentru totdeauna”, film care spune povestea unui regizor de succes care trece printr-o perioadă a vieții sale în care se luptă cu depresia, în ciuda succesului pe care îl are în plan profesional.

După ce își anunță familia că se reîntoarce în satul natal, ei decid să îl urmeze și doar cu ajutorul lor reușește să depășească momentele dificile.

De-a lungul filmului, încercarea lui Alex de a scăpa de depresie este împiedicată de diferite evenimente tragi-comice, însă descoperă adevăratul sens al vieții și că familia, iertarea și dragostea sunt leacul pentru orice.

„Proiectul a fost învăluit în mister, fiind filmat în pandemie, și nu s-a dorit să se afle mai multe amănunte despre el mai ales pentru că era o dramă și Smiley nu mai jucase în astfel de proiecte.

A mers totul ca pe roate și filmările au durat câteva săptămâni, departe de București. Smiley nu a fost singur mai ales că și Gina are un rol simpatic în această producție„, au mărturisit surse apropiate pentru Click.ro. Pelicula ar trebui să aibă premiera în această primăvară.