Smiley şi Gina Pistol joacă în primul lor film. Cum se numeşte şi ce roluri vor avea cei doi

Smiley şi Gina Pistol joacă în primul lor film. Dacă pe artist l-am mai văzut în postura de actor, în seriale precum "Cu un pas înainte" sau "Triplusec", dar și în roluri episodice în filme ca "Nașa" sau "Selfie69”, pentru blondină este prima dată.

19 ian. 2022, 09:43
Smiley şi Gina Pistol joacă în primul lor film. Cum se numeşte şi ce roluri vor avea cei doi

Smiley şi Gina Pistol joacă în primul lor film. Surpriza este că artistul va avea primul său rol princpal din cariera sa. Și nu singur, căci iubita și mama copilului său joacă împreună cu el în această producție regizată de Iura Luncașu.

Citeşte şi: Gina Pistol şi Smiley, pe punctul de a se despărţi din cauza Anei Baniciu. Cum a reacţionat Gina când a aflat de idila partenerului ei de viaţă

Smiley şi Gina Pistol joacă în primul lor film

De data aceasta, Smiley îl joacă pe Alex în pelicula „Odată pentru totdeauna”, film care spune povestea unui regizor de succes care trece printr-o perioadă a vieții sale în care se luptă cu depresia, în ciuda succesului pe care îl are în plan profesional.

După ce își anunță familia că se reîntoarce în satul natal, ei decid să îl urmeze și doar cu ajutorul lor reușește să depășească momentele dificile.

De-a lungul filmului, încercarea lui Alex de a scăpa de depresie este împiedicată de diferite evenimente tragi-comice, însă descoperă adevăratul sens al vieții și că familia, iertarea și dragostea sunt leacul pentru orice.

Proiectul a fost învăluit în mister, fiind filmat în pandemie, și nu s-a dorit să se afle mai multe amănunte despre el mai ales pentru că era o dramă și Smiley nu mai jucase în astfel de proiecte.

A mers totul ca pe roate și filmările au durat câteva săptămâni, departe de București. Smiley nu a fost singur mai ales că și Gina are un rol simpatic în această producție„, au mărturisit surse apropiate pentru Click.ro. Pelicula ar trebui să aibă premiera în această primăvară.


loading...
Partenerii noștri