Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită la Asia Express. Ce spune despre noua prezentatoare

Gina Pistol a fost înlocuită la cârma emisiunii "Asia Express", care continuă cu sezonul 4. Blondina a reacționat imediat ce a aflat cine este vedeta care va modera show-ul de la Antena 1.

18 mai 2021, 11:12
Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită la Asia Express. Ce spune despre noua prezentatoare

Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită la Asia Express. Gina Pistol nu va face parte din aventura de pe „Drumul Împăraților” pentru că se află în concediu de maternintate. Acesta este motivul pentru care stă pe tușă sezonul acesta, Irina Fodor fiind cea care îi va lua locul mai departe.

Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită la Asia Express

Gina Pistol a transmis câteva mesaje fanilor emisiunii, care sigur așteptată cu sufletul la gură momentele înregistrate de echipa de filmare. „Oooo, ce veste minunată! Simpaticilor, Asia Express continuă pe Drumul Împăraților”, a scris Gina Pistol la InstaStory. „Și iată-i pregătiți pentru o nouă aventură Asia Express (continuă). Tare-s mândră de ei, de colegii ei”, este un alt mesaj postat de iubita lui Smiley, alături de o poză cu întreaga echipă.

Printre persoanele publice care ar fi acceptat provocarea de la Antena 1 se numără Andreea Antonescu, care ar avea-o colegă pe nimeni alta decât Andreea Bălan, ce a încheiat recent filmările de la „Te cunosc de undeva!”. Totodată, printre posibilii concurenți din cele 9 echipe se mai află Connect-R, Pepe, Shit, Jo, Juno și Alina Pușcaș, iar cât despre marele premiu acesta este neschimbat, tot 30.000 de euro, sumă ce se împarte la doi.

Gina Pistol, înlocuită la Asia Express. Cine va prezenta sezonul 4

Gina Pistol a fost la cârma primelor trei sezoane de la Asia Express, experiența fiind una unică și pentru ea pentru a trebuit să meargă de fiecare dată după participanți și să se pregătească singură atât vestimentar, cât și legat de make-up. „A fost foarte greu să includ în bagaj toate cosmeticele de care aveam nevoie, mai ales că am luat cu mine și peste 40 de ținute. Am încercat să includ toate produsele de bază pentru ten și păr, de care știam că nu mă pot lipsi. Mi-am luat un șampon special nuanțator, ulei și o mască hidratantă, căci în fiecare dimineață mă coafam, apoi, fiind pe teren, îmi expuneam părul la căldură, soare și umiditate”, spunea Gina Pistol.