Gina Pistol revine la Antena 1. Ce emisiune va prezenta şi care e data la care face marele pas

Gina Pistol a trebuit să ia o pauză de la Chefi la cuțite după ce minunea ei Josephine a venit pe lume. Antena 1 vine și cu o veste bună, în sezonul 10, Gina Pistol preia postul de prezentator, care a fost ținut „cald” de Irina Fodor și Speak.

16 iun. 2021, 10:14
Gina Pistol revine la Antena 1. Ce emisiune va prezenta şi care e data la care face marele pas

Gina Pistol revine la Antena 1. Înscrierile pentru Chefi la cuțite 2022 au început, iar prezentatoarea fară excepție a sezonului 10 este Gina Pistol. Asia Express o altă emisiune adorată de public va fi prezentată însă de Irina Fodor și 4 ajutoare, până când Gina poate să revină la postul ei.

Gina Pistol revine la Antena 1. Ce emisiune va prezenta şi care e data la care face marele pas

De altlfel, îndrăgita prezenzatoare va fi prezentă şi la finala sezonului 9 a emisiune. Îmbrăcată într-o rochie verde care încerca să îi ascundă burtica, Gina Pistol și-a făcut apariția în studioul Chefi la Cuțite pentru a-i felicita pe cei trei finaliști, Elena Matei, Cătălin Amarandei și Narcisa Birjaru, dar și pentru a vorbi cu cei trei jurați ai emisiunii.

Aplaudată de toți concurenții și de cei trei chefi, Gina Pistol a fost pe punctul să plângă în momentul în care a intrat în studioul emisiunii.

”Mi-a fost dor de voi”, spunea Gina Pistol, surprinsă și ea de primirea atât de călduroasă care i s-a făcut și îmbrățișându-se fericită cu cei trei chefi ai emisiunii, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Emoționată până la lacrimi, Gina Pistol a încercat să țină un discurs în fața celor de la Chefi la Cuțite.

”Am plecat pe lacrimi, m-am întors pe lacrimi. Și să știi (vorbește cu Sorin Bontea, chef-ul echipei Verzi) că, legat de rochița verde…. nu m-a încăput altceva. Mai am puțin până nasc, dar am vrut să fiu alături de voi. Nu am putut să nu știu alături de voi și nu am putut să nu vă văd”, a explicat Gina Pistol.

”Știam că acum veți fi toți aici, echipele, așa cum le-am lăsat eu, sunteți aici. Felicitări, Elena, felicitări, Cătălin, felicitări, Narcisa, și felicitări tuturor celor care ați apucat să gătiți aici, în aceste echipe. Să știți că e victoria voastră a tuturor! Vă urez o zi minunată și să vă bucurați de fiecare moment. O voi lăsa pe Irina să vă spună ce aveți de făcut”, a mai spus Gina Pistol, cu vocea tremurândă, și a plecat din studio.

Citeşte şi: Cât câştiga Gina Pistol la Antena 1. Irina Fodor primeşte mult mai puţin