Gina Pistol revine la TV. Ce emisiune va prezenta blondina

Gina Pistol revine la TV. La doar o săptămână de când a făcut anunțul că renunță la televiziune pentru a se dedica în totalitate creșterii fiicei sale, dar și altor proiecte, se pare că șefii de la Antena 1 i-au făcut o propunere greu de refuzat.

02 mart. 2023, 08:56
Gina Pistol revine la TV. Ce emisiune va prezenta blondina

Gina Pistol revine la TV. Aflată în plină ascensiune în carieră, vedeta a și-a surprins fanii săptămâna trecută, atunci când a anunțat, printr-o postare pe social media, că dorește să ia o pauză de la cele două emisiuni, pentru a petrecere mai mult timp cu fiica sa, care va împlini 2 ani pe 9 martie. Cu ochii în lacrimi, blondina a mărturisit că a luat cu greu decizia de a lua o pauză de la cele două formate, care o țineau departe de casă și câte 12 ore pe zi.

Gina Pistol revine la TV

Iubita lui Smiley nu va sta mult timp departe de lumina reflectoarelor, ba chiar va putea fi văzută peste câteva luni într-o postură total diferită de cele cu care ne-a obișnuit de-a lungul anilor. Potrivit Cancan.ro, șefii postului i-au oferit un proiect care să o scoată pe blondină din zona de confort, dar care să-i și permită să petreacă mult timp alături de fiica sa.

Este vorba despre o emisiune săptămânală, transmisă în sistem de LIVE, timp de două ore, ce ar urma să fie difuzată în fiecare duminică. Potrivit surselor, Gina ar fi încântată de propunere, însă nu au fost bătute în cuie toate detaliile noului proiect.

Citește și: Ce salariu încasa Gina Pistol. Vedeta câștiga mii de euro doar pentru emisiunea Chefi la Cuțite

Desertul cu care Gina Pistol l-a cucerit pe Smiley

Gina Pistol și Smiley au fost extrem de discreți cu relația lor, iar începutul relaţiei lor a fost uşor atipic. Nu au ieşit la restaurant, însă Gina l-a surprins pe viitorul iubit cu… gomboţi, sau găluște cu prune.

Invitată în podcastul lui Horia Brenciu, vedeta a dezvăluit cum l-a cucerit pe cântăreț, în urmă cu șapte ani. Fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite și Asia Express a  a vrut să îl impresioneze pe Smiley și l-a invitat la ea acasă, pentru a îi arăta cât de bine știe să gătească.

Mi-e și frică, pentru că eu sunt de o sinceritate ieșită din comun. Mi-a zis Andrei: ‘Iubita mea, ar trebui să înveți să-ți pui un filtru. Noi înainte să ne cunoaștem și să fim împreună, vorbeam așa, ne recomandam filme, una alta. Ne trimiteam tot felul de meme-uri amuzante, bancuri și îl făceam să râdă. Așa l-am agățat.

Eram cu o prietenă la pensiunea părinților ei și m-a întrebat ce fac. I-am trimis o poză cu un gomboț, nu cu doi, cu unul. Și el a zis ceva de genul că ce ar mânca și el… Și eu am zis: Vrei să-ți fac? Când mă întorc în Bucureși îți fac. I-am făcut gomboți. A fost prima oară când am făcut gomboți, dar mi-au ieșit atât de buni. El a venit la mine, avusese puțină treabă la studio și a venit la mine.

Am ascultat toate albumele lui Depeche Mode pe youtube și mâncam gomboți. Am stat vreo 3 ore și pe urmă trebuia el să plece. Și a plecat, dar s-a mai întors după aia”, a povestit Gina Pistol în podcastul lui Brenciu.