Gina Pistol și-a scos fetița la plimbare. Josephine a atras toate privirile trecătorilor

Gina Pistol și-a scos fetița la plimbare. Blondina are tot timpul din lume să se ocupe de micuța Josephine și o face foarte bine. După ce și-a dat demisia de la Chefi la cuțite, singura ei preocupare este fiica pe care o are cu Smiley.

16 mart. 2023, 09:42
Gina Pistol și-a scos fetița la plimbare. Josephine a atras toate privirile trecătorilor
Gina Pistol și-a scos fetița la plimbare

Gina Pistol și-a scos fetița la plimbare. Cele două au fost acompaniate de prietenele prezentatoarei, alături de care au depănat multe amintiri. Chiar dacă aveau multe de povestit, tot micuța Josephine a fost, de departe, în centrul atenției.

Citește și: Desertul cu care Gina Pistol l-a cucerit pe Smiley pentru totdeauna! Ce i-a gătit la prima întâlnire

Gina Pistol și-a scos fetița la plimbare

Vedeta și fiica ei au luat-o la pas mărunt, iar micuța nu i-a dat drumul la mână, chiar dacă rucsacul din spate, hăinuțele și cu mâncarea pe care a luat-o la pachet au incomodat-o. Dar Ginuța e mămică exemplară, așa că nici nu a băgat de seamă. Potrivit imaginilor publicate de Cancan.ro, prietenele vedetei de la ”Chefi la cuțite” au luat-o pe drumul lor, iar Gina Pistol a rămas singură cu Josephine.

Gina Pistol revine la TV

Aflată în plină ascensiune în carieră, vedeta a și-a surprins fanii, atunci când a anunțat, printr-o postare pe social media, că dorește să ia o pauză de la cele două emisiuni, pentru a petrecere mai mult timp cu fiica sa, care va împlini 2 ani pe 9 martie. Cu ochii în lacrimi, blondina a mărturisit că a luat cu greu decizia de a lua o pauză de la cele două formate, care o țineau departe de casă și câte 12 ore pe zi.

Iubita lui Smiley nu va sta mult timp departe de lumina reflectoarelor, ba chiar va putea fi văzută peste câteva luni într-o postură total diferită de cele cu care ne-a obișnuit de-a lungul anilor. Potrivit Cancan.ro, șefii postului i-au oferit un proiect care să o scoată pe blondină din zona de confort, dar care să-i și permită să petreacă mult timp alături de fiica sa.

Este vorba despre o emisiune săptămânală, transmisă în sistem de LIVE, timp de două ore, ce ar urma să fie difuzată în fiecare duminică. Potrivit surselor, Gina ar fi încântată de propunere, însă nu au fost bătute în cuie toate detaliile noului proiect.