Gina Pistol, dezvăluiri despre cum a avut loc cererea în căsătorie: “Eram plină de spume” VIDEO

Smiley și Gina Pistol au anunțat că se vor căsători, iar cei doi au vorbit despre cum a avut loc cererea. Momentul a fost unul inedit, pe care amândoi îl vor ține minte toată viața.

28 apr. 2023, 11:13
Gina Pistol, dezvăluiri despre cum a avut loc cererea în căsătorie: “Eram plină de spume” VIDEO
Smiley dezvăluie motivul pentru care nu face nuntă cu Gina Pistol. Ce spun cei doi despre încă un copil

Smiley și Gina Pistol au făcut dezvăluiri picante despre cererea în căsătorie. Fosta prezentatoare de la Antena 1 și antrenorul de la Vocea României formează un cuplu de mai bine de șapte ani, iar în urmă cu mai bine de doi ani au devenit părinți pentru prima dată. Nu de puține ori, fanii s-au întrebat dacă ce doi au de gând să se căsătorească.

Răspunsul a venit ieri, prin intermediul unui videoclip postat pe YouTube, în care cei doi îndrăgostiți au anunțat că se căsătoresc. Deși anunțul a venit abia acum, Smiley și Gina Pistol s-au logodit pe 22 decembrie 2021.

Gina Pistol a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie chiar înainte să-i facă baie fiicei sale. Vedeta avea mâinile pline de spumă, la propriu, în timp ce îi pregătea baia micuței Josephine.

Valentina Pelinel şi-a vândut apartamentul din New York. Cu ce suma s-a ales în urma tranzacţiei

Cea care a ținut cutia cu inelul de logodnă a fost chiar Josephine, lucru care a emoționat-o pe Gina Pistol până la lacrimi. Atunci când a văzut-o cu cutia, vedeta nu s-a gândit ce ar putea fi înăuntru.

Era o zi normală, noi trei, pregăteam cadă pentru băiţa fetiţei noastre, eram cu mâinile pline de spumă. Andrei se juca cu Josephine, în dormitor, când m-a strigat. Eu am ieşit din baie, eram plină de spumă. Fetiţa avea o chestie în mână şi mă gândeam de ce roade cutia aia…Nici nu mă gândeam că este o cutie care ascunde un inel. Dar l-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față! Am plâns îți dai seama!”, a povestit Gina Pistol în videoclipul postat pe YouTube.

Smiley recunoaște că s-a gândit la cererea în căsătorie chiar de dinainte ca Gina Pistol să afle că este însărcinată. Cântărețul a luat în calcul mai multe variante, inclusiv o cerere spectaculoasă, ca în filme, dar a ales ceva cât se poate de normal, care să se potrivească cu felul lor de a fi.

Bat clopote de nuntă! Gina Pistol și Smiley se căsătoresc. „Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi”

Astfel, prezentatorul de la Românii au talent a decis să-și ceară partenera în căsătorie acasă, alături de fiica lor. Chiar și inelul de logodnă a fost ascuns în casă, iar Smiley nu s-a gândit că iubita lui va avea mâinile pline de spume, pregătind baia fetiței. Nunta va avea loc în curând, mai exact luna viitoare.

“Momentul acesta îl aveam în cap de mult timp, cred că dinainte să se nască Josephine. Dinainte să aflu că ea e gravidă. Ea nu știa. Se petrec foarte multe lucruri în capul meu, de care nu știe nimeni.

Și m-am gândit la foarte multe variante. Puteam să fac cu artificii, prieteni, să fie un moment special, într-un loc special, să fie ca-n filme. Dar am ales să fie un moment al nostru, ceva cu care să fim obişnuiţi.

Cererea în căsătorie trebuie să fie normală, la noi în casă, împreună cu fiica noastră. E un moment care ne afectează pe toți și m-am gândit să fie la noi acasă.

Inelul l-am avut ascuns în casă. Nu-mi imaginam că Gina va fi plină de spume, cu mâinile ude, la propriu, și atunci când o voi cere în căsătorie. Evenimentul va avea loc luna viitoare”, a spus Smiley.

Inelul de logodnă a fost special conceput pentru Gina Pistol. Smiley a ținut minte care este stilul pe care îl preferă partenera lui, așa că a avut grijă ca totul să fie perfect.

Citește și Smiley, pe scena de la America’s Got Talent. Cum a fost primit de Simon Cowell și ceilalți jurați

“Acest diamant nu e cumpărat de la magazin. E făcut special pentru ea! Vrem să ne păstrăm unicitatea relației. Nu facem parte dintr-un șablon”, a mai spus artistul în videoclipul postat seara trecută.

Cum va fi nunta lui Smiley și a Ginei Pistol
De asemenea, Smiley a mai spus că el și Gina Pistol, alături de fiica lor, formează deja o familie, căsătoriți sau nu. Marele eveniment va fi unul discret. “E important să ne căsătorim în fața lui Dumnezeu, alături de prieteni și de familie. Noi suntem o familie cu, sau fără inel!”, a precizat cântărețul.

Cu mai bine de doi ani și jumătate în urmă, Smiley și Gina Pistol au mai făcut un anunț important, tot de pe banca din grădina casei lor. În toamna anului 2020, cei doi au anunțat oficial sarcina vedetei TV.