Gina Pistol şi Smiley nu mai sunt părinţi cu normă întreagă. Josephine, lăsată în grija bonei. Când va apărea al doilea copil

Gina Pistol şi Smiley au revenit la treabă, după ce, timp de zece luni, s-au bucurat de statutul de părinţi cu normă întreagă.

02 feb. 2022, 16:53
Gina Pistol şi Smiley nu mai sunt părinţi cu normă întreagă. Josephine, lăsată în grija bonei. Când va apărea al doilea copil

Gina Pistol şi Smiley s-au ocupat până acum singuri de creşterea micuţei Josephine. Odată cu revenirea la muncă, micuţa a fost dată pe mâna unei bone.

Cine va avea grijă de Josephine

Femeia are grijă de ea pe timpul zilei şi, la nevoie, este ajutată şi de mama Ginei. Totuşi, cei doi fac tot posibilul să nu fie amândoi plecaţi de-acasă în acelaşi timp.

Gina se pregătește de filmări. Avem un pic de treabă acum. Avem o bonă, cu care ne înțelegem foarte bine, care vine în timpul zilei, şi dacă e nevoie mama, mama Ginei. Și, oricum, cred că o să stau și eu mai mult pe acasă, că n-aș vrea să fim amândoi plecați în același timp„, a spus artistul în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Citeste si Gina Pistol a început dieta pentru a reveni la silueta dinaintea nașterii. În câteva zile a dat deja jos două kilograme. Care e secretul vedetei

Gina Pistol şi Smiley nu au în plan un al doilea copil

Smiley a mărturisit, totodată, că Josephine trece printr-o perioadă mai agitată pentru că îi crește un dințișor.

Noi am sărbătorit în fiecare lună, că așa se face în primul an. Suntem foarte bucuroși că avem un copil sănătos, cuminte, doarme noapte. În ultima perioadă e mai agitată noaptea, că i-au crescut dinții de jos. Are dinții de jos se văd și acum i-a crescut și primul de sus și crește și al doilea, e un pic mai dificil. Am fost în vacanță toată familia.

E greu, dar ea chiar a fost super cuminte față de ce am mai experimentat eu în zborurile astea lungi cu alți copii. A fost cuminte, a plâns puțin, dar ne-a lăsat în pace. Cel mai greu e că își pierd răbdarea după 4-5 ore de stat, că au fost două zboruri de aproximativ 4, 5 ore. Își pierd răbdarea, mai adorm, am stat pe jos, ne-am jucat, am cântat tot, am spus toate poveștile.

Dar e un copil activ și dacă stai cu ea și te joci, cânți, povestești, n-ai nicio problemă. Dacă o lași să se plictisească s-a terminat”, a povestit Smiley.

Cât despre un frăţior sau o surioară pentru Josephine, Smiley a mărturisit că, deocamdată, atât el, cât și Gina Pistol, sunt destul de ocupați cu proiectele pe care le au.

Citeste si Dan Capatos, dezvăluiri fără perdea din perioada Playboy! Adevărul despre divele care i-au trecut prin mână: Gina Pistol, Nicoleta Luciu și Cosmina Păsărin: „Ginuța nu cred că se supără, că e super asumată”