Gina Pistol şi Smiley, prima vacanţă cu fiica lor. Imaginea emoţionantă surprinsă în avion

Gina Pistol şi Smiley au plecat în prima vacanţă cu fiica lor. Cei doi sunt foarte fericiţi şi se bucură din plin de fiica lor, Josephine. Acum, că este mai măricică, au decis să meargă toţi trei într-o altă ţară. Iniţial, voiau să plece doar ei doi, dar s-au răzgândit.

20 aug. 2022, 17:17
Gina Pistol şi Smiley, prima vacanţă cu fiica lor. Imaginea emoţionantă surprinsă în avion
Gina Pistol şi Smiley, prima vacanţă cu fiica lor

Gina Pistol şi Smiley, prima vacanţă cu fiica lor. În ultimul timp, vedeta se tot plângea de oboseală și le mărturisea prietenilor virtuali că ar avea nevoie de o vacanță. Așadar, prezentatoarea și iubitul ei și-au făcut bagajele și au plecat în concediu.

Citește și: Cum a reuşit Gina Pistol să slăbească după naştere. A ajuns la 59 de kilograme de la 80: „Nu e chiar atât de uşor”

Gina Pistol şi Smiley, prima vacanţă cu fiica lor

Fanii au avut parte de o surpriză când au văzut că cei doi nu au plecat singuri, ci împreună cu fiica lor. Gina Pistol a ținut să imortalizeze acest moment unic printr-o fotografie, pe care a împărtășit-o în mediul online. Vedeta și-a surprins partenerul într-o ipostază extrem de emoționantă, în care acesta o ținea în brațe pe micuța Josephine, în prima ei călătorie cu avionul.

Recent, Gina Pistol le-a spus internauților faptul că nu se simte deloc bine nici fizic, nici psihic, iar de când a devenit mamă recunoaște că oboseala nu îi mai dă deloc pace. În acest sens, prezentatoarea spunea că ar avea nevoie urgentă de o vacanță, însă fiica ei nu era inclusă în plan.

A fost o perioadă ciudățică, de asta nu am făcut nici postări pe Instagram. Nu am avut energie. Toată viața asta de om mare mă consumă enorm și de când am devenit mamă parcă nu mai am timp de nimic altceva.

Tot timpul fac cumpărături, mă ocup de casă, stau și eu cu copilul, gătesc. Avem o doamnă care ne ajută, dar atunci când vine la noi tot timpul îmi dau și eu de lucru, mă chinui singură. Tot timpul sunt ocupată.

Poate că e și din cauza faptului că nu am avut o vacanță de multă vreme. Mi-e foarte greu să cred că aș putea să plec fără copil, doar că nu ești în concediu cu copil. Am nevoie de câteva zile doar pentru mine, clar.”, a continuat iubita lui Smiley.