Gina Pistol şi Smiley, primul sărut în faţa tuturor. Blondina i-a făcut o declaraţie de dragoste: „Auzi, te iubesc!”

Gina și Smiley au o relație destul de discretă, însă într-un live pe care l-a făcut artistul a ales ca primul său invitat online să fie chiar iubita lui.

RomaniaTV.net
09 apr. 2020, 13:07
Gina Pistol şi Smiley, primul sărut în faţa tuturor. Blondina i-a făcut o declaraţie de dragoste: „Auzi, te iubesc!”

Aflați în izolare de ceva timp, cei doi au reușit să petreacă mai mult timp împreună, să gătească și să-și facă planuri comune.

Citeşte şi:Smiley are o avere uriaşă. Doar casa în care locuieşte artistul valorează sute de mii de euro

Sunt acasă, te aștept să vii. Aa… suntem mai mulți? Credeam că mă suni așa să vezi ce mai fac. Sunt de 3 săptămâni în izolare, dar nu mă plictisesc. Nu-mi lipsește nimic. La un moment dat o să-mi fie dor de colegi, de ceea ce făceam.

Ce crezi că mă enervează cel mai tare la colegul de izolare? Că este dezordonat. Mai este din pulpa de curcan în frigider. Aia de ieri. Crezi că îți gătesc zilnic? Azi dimineață ne-am băut cafeaua împreună și apoi a dispărut. Auzi, te iubesc! Hai acasă!”, a spus Gina Pistol.

După terminarea dialogului online, vedeta nu a mai rezistat și a venit în camera unde iubitul ei făcea live și l-a pupat.

 

Gina Pistol, detalii INTIME despre relaţia cu Smiley

Gina Pistol a vorbit despre viața amoroasă pe care o are cu celebrul cântăreț Smiley. Cei doi formează un cuplu de aproximativ trei ani, dar sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor privată.

Gina Pistol a oferit detalii rare despre momentul în care a format un cuplu cu Smiley și cum își împart cei doi timpul între viața mondenă și timpul petrecut împreună.

S-a aflat! Motivul INTIM pentru care Smiley nu se va însura cu Gina Pistol. „O iubeşte, dar nu poate trece peste asta!”

Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!„, a povestit vedeta pentru OK!Magazine.