Gina Pistol, transformare şocantă după naștere. Cum arată vedeta acum FOTO

Gina Pistol s-a plâns public de kilogramele în plus pe care le-a acumulat în timpul sarcinii, mărturisind că simplul mers pe jos devenise mai dificil. Acum, vedeta a început să-și revină spectaculos!

14 mai 2021, 16:43

Gina Pistol, transformare şocantă după naștere. Vedeta pare însă că a început să-și revină spectaculos la doar două luni după naștere.

Gina Pistol, transformare şocantă după naștere

„Am achiziționat un cântar care arată kilogramele reale și mi-a dat cu tristețe. Plâng în mine, plâng. Ideea este că nu am pus foarte multe kilograme, mi-a zis Mona, fata care îmi face masaj o dată pe săptămână, pentru drenajul limfatic, dar sunt multe kilograme. Nu știu cum să vă explic ca să mă înțelegeți. Și trebuie să fac ceva, n-am cum, dar nu, nu pot să vă spun câte kilograme am, dar d-aia mi-era mie greu la urcat scări și la mers pe jos.  A fost șocul zilei. Eu am văzut, știu că sunt mai pufoasă că nu mai sunt cum eram în urmă cu șapte sau opt luni, dar nu mă așteptam să fie așa multe kilograme și mai am două luni. Imaginați-vă cum e să purtați, să cărați, în fiecare zi o ganteră care depășește 15 kilograme”, spunea vedeta, în timpul sarcinii, pe InstaStory.

Gina Pistol, momente de coşmar după naștere. „Ştim toate că aceasta este o problema des întâlnită”

După sarcină însă, Gina Pistol pare că pierde rapid kilogramele în plus acumulate. La începutul lunii martie 2021, Gina Pistol a născut o fetiță sănătoasă. „Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. Găsiți imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!” anunța Smiley.